Beauty Linnebel maakt onze zondag wel…

Was het niet beter ‘Linne-belle’?

Zondag rustdag! Of toch niet! Daar wij ook elke zondag wat moois voor jullie in petto willen hebben, is er voor ons geen rusten aan. Maar zeg nu zelf, echt werken kan je scrollen op Instagram op zoek naar mooie meiden niet echt noemen, wel?

En zo komen we na lange tijd nog eens uit bij de Rotterdamse beauty Lindsey van der Hoeven, Linnebel voor de vrienden. Deze uitermate knappe jonge fitgirl uit het gezegende jaar 1993 heeft het dan ook helemaal! Ze houdt van reizen en als we de foto’s van wat naderbij bekijken, vooral naar exotische plaatsen.

De jonge knappe meid, die vroeger gewoon een jongetje wou zijn die niet liever deed dan voetballen en in bomen klimmen, heeft gelukkig voor ons ook op tijd ingezien dat ze ook wel als knappe meid door het leven kan gaan… kijk maar mee!

Cover: Instagram

 

You May Also Like

Lily Roberts: internationale klasse om te appreciëren!

Nu zijn we ondertussen best bedreven geworden in het strikken van modellen bij Whatmatters. ...

Golfster Paige Spiranac is één van de sterren van Sports Illustrated Swimsuit Edition 2018

Straks is het zover en dan komen we er ongetwijfeld uitgebreid op terug! Aangezien ...

Ravissante reisblogsters die je moet volgen op Instagram!

Nu houden we bij Whatmatters wel eens van een reisje, maar tegen de echte ...

Hosting door Fraai