Beauty Linnebel maakt onze zondag wel…

Was het niet beter ‘Linne-belle’?

Zondag rustdag! Of toch niet! Daar wij ook elke zondag wat moois voor jullie in petto willen hebben, is er voor ons geen rusten aan. Maar zeg nu zelf, echt werken kan je scrollen op Instagram op zoek naar mooie meiden niet echt noemen, wel?

En zo komen we na lange tijd nog eens uit bij de Rotterdamse beauty Lindsey van der Hoeven, Linnebel voor de vrienden. Deze uitermate knappe jonge fitgirl uit het gezegende jaar 1993 heeft het dan ook helemaal! Ze houdt van reizen en als we de foto’s van wat naderbij bekijken, vooral naar exotische plaatsen.

De jonge knappe meid, die vroeger gewoon een jongetje wou zijn die niet liever deed dan voetballen en in bomen klimmen, heeft gelukkig voor ons ook op tijd ingezien dat ze ook wel als knappe meid door het leven kan gaan… kijk maar mee!

Cover: Instagram

 

You May Also Like

De dames achter GASPARD (ex-Balthazaar binnenkort)

Wat ons betreft kunnen er niet genoeg ondernemende vrouwen zijn. Ok, wij hebben onze ...

Halle Berry toont Instagrammers dat ze nog steeds waanzinnig lichaam heeft

Halle Berry, oftewel de enige actrice die Ursula Andress veertig jaar na haar weergaloze ...

Annelies Törös in Bali is een must see

Eén van onze favoriete missen… Zoniet onze favoriete! De sympathieke knapperd met Hongaarse roots ...

Hosting door Fraai