Beauty Linnebel maakt onze zondag wel…

Was het niet beter ‘Linne-belle’?

Zondag rustdag! Of toch niet! Daar wij ook elke zondag wat moois voor jullie in petto willen hebben, is er voor ons geen rusten aan. Maar zeg nu zelf, echt werken kan je scrollen op Instagram op zoek naar mooie meiden niet echt noemen, wel?

En zo komen we na lange tijd nog eens uit bij de Rotterdamse beauty Lindsey van der Hoeven, Linnebel voor de vrienden. Deze uitermate knappe jonge fitgirl uit het gezegende jaar 1993 heeft het dan ook helemaal! Ze houdt van reizen en als we de foto’s van wat naderbij bekijken, vooral naar exotische plaatsen.

De jonge knappe meid, die vroeger gewoon een jongetje wou zijn die niet liever deed dan voetballen en in bomen klimmen, heeft gelukkig voor ons ook op tijd ingezien dat ze ook wel als knappe meid door het leven kan gaan… kijk maar mee!

Cover: Instagram

 

You May Also Like

Vegan bikinimodel Elisabeth lusten wij wel

Het is niet omdat zij geen dieren eet, dat wij van dit diertje niet ...

Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Ines Debets & Aïcha Tytgat

We hebben naar ons kl… euh…voeten gekregen. We mochten wel eens wat multicultureler gaan ...

Lenthe Stevens, uit de schaduw van haar zus Luna

Als we onze cijfers op Google Analytics sinds onze start ontleden en we gaan ...

Hosting door Fraai