52-jarige Pamela Anderson gaat uit de kleren voor goed doel

Ze deed dat in het verleden ook wel zonder doelen natuurlijk…

Maar toch…ondanks haar ondertussen toch wel gezegende leeftijd mag de voormalige Baywatch-stoot er nog altijd wel zijn. En niet alleen het uiterlijk telt, ook het innerlijk want de blonde bombshell heeft een hart van goud, zeker als het gaat om dieren.

Dat de sexy Pamela Anderson af en toe ook wel wat accessoires kan gebruiken is een feit. Welke dame heeft nu niet graag een mooie handtas rond de schouder, niet? Maar voor dierenvriend Pamela moet het een vegan handtas zijn…of lees als, geen echt leder.

En zo is ze grote fan van Ashoka Paris, een label dat veganistische handtassen maakt. Of ze betalen Pamela goed, dat kan natuurlijk ook. Soit, hoe of wat kan ons eigenlijk geen barst schelen want de veel te dure handtassen, die eigenlijk gewoon uit plastiek zijn, worden gepresenteerd door Pamela in haar “nakie, that’s ‘Whatmatters’.

You May Also Like

When Romeo meets Juliet

Of King meets Queen, Bonnie meets Clyde of Badboy meets Badgirl…en met wat geluk ...

Opgegroeid tussen de schoenen: Elisa Mol

Dat we bij Whatmatters oog hebben voor vrouwelijk schoon is al langer geweten. Dat ...

Nike pakt uit met gloednieuwe polo

Ok, we geven het toe: een polo kan niet altijd en overal. Ga je ...

Hosting door Fraai