Zlatan haalt (illegaal) zijn Ferrari Monza SP2 buiten

De leeuw laat zijn V12 brullen…

Als er iemand regels aan zijn voetbalschoenen durft lappen, dan is het Zlatan Ibrahimović wel. De superster van AC Milaan en ’s werelds één van de beste voetballers aller tijden durft wel eens tegen de schenen stampen en/of een regeltje breken. Welke? Lees zijn biografie en we garanderen je dat het smullen is van het eerste tot het laatste moment.

Helaas in deze tijden kan je geen stap verkeerd zetten of de hele wereld weet ervan met dank aan het internet en sociale media, zeker als je een wereldberoemd figuur als Zlatan bent en nog zekerder als dat Zlatan in een nieuwe Ferrari is.

Zo maakte de Zweedse voetballer Zlatan Ibrahimović pas een ritje in zijn Ferrari Monza SP2, die hij zichzelf in oktober nog cadeau deed voor zijn verjaardag. En neen, hij scheurde niet tegen waanzinnige snelheden door de binnenstad van Stockholm maar hij deed het wel illegaal. Volgens de Zweedse autoriteiten was de wagen niet meer geregistreerd en mag je dan enkel nog tussen je huis en het keuringsstation rijden. En laat nu niet het doel van het ritje geweest te zijn.

Of hij wakker zal liggen van de boete? Niet echt! Als je je een wagen van zo’n 1,5 miljoen kan permitteren, zal je de boete van 190 euro er ook wel kunnen bijnemen, niet? En wat je krijgt voor die 1,5 miljoen euro? Eén van de 500 gelimiteerde exemplaren met een 6,5l V12 met 800 paardjes onder de motorkap. Het ding scheurt van 0 naar 100 in 2,9 seconden en haalt een top van 300 km/u.

Al adviseren we in een SP2 dan wel een mondmasker want tegen 300km/u kan je wel eens een vliegje meeritsen.

You May Also Like

Knapste wielerbabe in het peleton Puck Moonen komt op tegen pesten (video)

Niet alleen uiterlijk een mooi persoon… Of wij vroeger wel eens gepest werden? Gelukkig ...

Elektrisch of benzine? Welke Porsche Turbo wint de dragrace?

Let’s get ready to rumbleeeeeeeeeeee De vraag op ieders lippen bij wie er benzine ...

Hosting door Fraai