Yolanthe Cabau schittert in waanzinnig sexy fotoshoot (video)

Verre van versleten! 

Nederland is in extase. FHM, of één van Nederlands grootste, al dan niet het grootste online magazine voor mannen heeft zijn stembus voor de FHM500 geopend, oftewel de verkiezing van de 500 mooiste vrouwen van Nederland. En hoe kan je beter je stembussen openen dan met een shoot met één van de vaste waarden uit de top 20 van de laatste tien jaar en drievoudig winnaar, Yolanthe Cabau.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Y O L A N T H E C A B A U (@yolanthecabau) op

Dat de 35-jarige goddelijke schoonheid, actrice, presentatrice, ex-WAG en Milf er nog altijd fris en fruitig uitziet, is een statement. Hoewel ze er zelfzekerder als nooit tevoren bijloopt, gaf Yolanthe zelf aan dat ze weer even moest wennen: “Ik heb wel eens sexy shoots gedaan, maar nog nooit zoals deze. Ik doe eigenlijk nooit meer zulke pikante shoots, dus dat was wel even wennen. Je staat daar toch in een gazen rok met alleen een tandenborstel, haha.”, aldus de knapperd.

Of ze dit jaar opnieuw de oppergaai mee graait weten we niet, wel dat jullie hier wel mee voor kunnen zorgen. Stemmen doe je overigens HIER, al zal de concurrentie met meiden als Doutzen Kroes, Romee Strijd, Jessie Jazz Vuijk, Kim Feenstra of Sylvana IJselmuiden.

You May Also Like

bloodywood

Bloodywood – samosa’s en grunten

Metallica komt naar Antwerpen ! Jawel, ik val schaamteloos in herhaling maar just in ...

Miss Ocean Couture jurylid Tanja Dexters aan het woord. Wij aan de lippen!

De heren (of dames natuurlijk) die nog nooit van Tanja Dexters hebben gehoord, hebben ...

Spieren en een bikini: Joyce van Egmond

We kunnen wel heel snel lopen! Bon, omdat we niet vies zijn van want ...

Hosting door Fraai