Whatmatters Netflix-tip: White Lines

Give me a…

De makers van La Casa de Papel (of voor de Amerikanen, Money Heist) lanceerden gisteren de langverwachte gloednieuwe serie ‘White Lines’. De serie speelt zich af op onze tweede thuis, Ibiza, dat ondergedompeld wordt met de nodige portie seks, drugs en rock & roll.

Deze eerste trailer, gelost ergens midden april, deed ons al watertanden. Nu ook de tweede en laatste trailer gelost werd, zijn we helemaal overtuigd om ons even op te sluiten en de 10-delige serie even achter elkaar weg te knallen. Chips, cola en sofa… meer moet het de komende twee dagen niet zijn.

You May Also Like

Ex on the Beach DD is terug en wel met deze bekende gezichten!

DD staat niet voor de gemiddelde cupmaat, wat overigens best zou kunnen kloppen, maar ...

Word jij de date of zelfs man van Elke Clijsters, de nieuwe bachelorette?

Wie wordt de nieuwe man van Elke Clijsters?  Wie ons al wat langer volgt ...

Het drankje van de zomer…Limoncello Spritz

Vergeet de Gin-Tonic.. We mogen niet klagen. De zomer is nog lang niet begonnen ...

Hosting door Fraai