Netflix-held Tiger King vraagt gratie aan Donald Trump

We voelen een tweede docu-reeks komen…

Als je dacht dat na zijn arrestatie en veroordeling een einde zou komen aan het hele ‘Tiger King’-verhaal, dan heb je het mis. Zo zou Joe Exotic alias ‘Tiger King’ die momenteel in de gevangenis zit omdat hij iemand ingehuurd zou hebben om zijn aartsrivaal Carole Baskin te vermoorden, een brief aan president Trump overwegen met de vraag om gratie te verlenen.

Niet toevallig nu de serie een gigantisch succes kent en onze held heel veel steun krijgt van zijn fans. Het bracht hem op het idee zijn gevangenisstraf op te schorten. En als je hoog wilt mikken, moet je het hoog gaan zoeken. Zijn juridische team is dan ook op dit eigenste moment een rapport aan het opstellen om Trump ervan te overtuigen de straf van Joe te beëindigen.

Hoe dan? Onder het motto ‘blaffende honden bijten niet’ vindt Joe door het feit dat hij meermaals heeft geroepen dat hij Carole dood wilde en er zelfs 50.000 dollar voor wou betalen, eigenlijk laat zien dat hij dit nooit serieus van plan was. Dan zou hij ‘slimmer’ zijn geweest en dit nooit zo publiekelijk aangekondigd hebben.

Verder wordt ook de getuigenis van Allen Glover in twijfel getrokken. Wie de serie kent weet dat het gaat om ‘die pussy’ die (naar eigen zeggen) van Joe geld kreeg (slechts 3000 dollar) om Carole te vermoorden, maar in plaats van dit te doen toen dagenlang, of zeg maar nachtenlang dronken in stripclubs rondhing. Ook vertelde de man dat zijn getuigenis een ‘wraakactie’ tegen Joe was, omdat hij tijgers zou hebben gedood.

Joe’s advocaten pleiten hier dat Allen partijdig is en dat zijn verklaringen niet in rekening zouden mogen genomen worden. Verder wuiven ze ook de aanklachten rond het doden van tijgers weg omdat deze ook niets te maken hebben met de aanklacht rond het plannen van de moord op Carol Baskin.

Of Donald Trump zou ingaan op de vraag? Laten we stellen dat je nooit weet wat die man denkt, laat staan doet en dat hij best impulsief kan reageren? Iets wat in Joe’s voordeel kan pleiten is dat Donald Trump fan is van de reeks en in een interview al eens voor de grap liet uitschijnen de man gratie te willen verlenen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Wie nog niet overtuigd is om de reeks te zien… hier de trailer…

You May Also Like

XXX-Parodie BOEF van Elise Van Vlaanderen breekt alle records!

Het Laatste Nieuws, P-Magazine, Het Nieuwsblad,…allen zaten ze op de eerste rij met het ...

Nieuw vriendinnetje Leonardo DiCaprio niet enthousiast over zijn acteerwerk

Althans toch niet over zijn prestaties in The Revenant, de film waar hij nota ...

En hoe foto's getrokken met je iPhone wonderschoon kunnen zijn…

Voor de elfde keer werden de mooiste foto’s getrokken met een iPhone verkozen… Grote ...

Hosting door Fraai