Kamping Kitsch in Real Life: Dirk Benson & Crazy Daisy, de cult-helden van Blankenberge

Als Kamping Kitsch niet doorgaat, brengen we het tot u! 

Wie Kamping Kitsch zegt, zegt cult-figuren waarvan je nooit gelooft dat ze bestaan. Maar we weten één ding, ze bestaan! Vandaag sturen we (vanuit zijn kot in Las Vegas) Camper Chef Bart naar een koppel waarvan hij vindt dat ze helemaal in het thema zouden passen, namelijk Dirk Benson en Crazy Daisy. In plaats van op ‘de dijk van Blankenberge’ handtekeningen uit te delen, vuurt onze chef-kok wat vragen af! Bij deze… Camper Chef, uw beurt…

Merci Jens, in het kader van mijn ‘blijf in uw kot reeks’ interview ik vandaag, vanop 9.000 km afstand weliswaar, Vlaanderens nieuwste hype koppel “Dirk Benson en Crazy Daisy”, live vanuit de parel van onze kust…Blankenberge

In een vroeger leven kennen we Dirk nog als zanger en entertainer Dirk Dekkers met twee grote hits “Hallo Mooie Meid” en natuurlijk “Ti Amo Mi Amore”. 20 jaar na datum en met het veranderen van het sociale gebeuren in medialand werd het tijd om de kaarten te herschudden en is er aan het Dekkers tijdperk een mooi- maar vooral positief einde gekomen.

Dirk, vanwaar de naamsverandering naar Dirk Benson?
Ik ben vorig jaar getrouwd met Daisy en ik keek vooral terug naar de laatste twintig jaar van mijn leven en mijn muzikale carrière. Vooral als artiest. Dekkers was- en zal altijd een bekende naam blijven maar in tijden van sociale media dacht ik meer aan een internationale naam en Benson leek me wel goed te klinken. Vandaar deze verandering. Daisy was ook op zoek naar een artiestennaam in het kader van onze populaire “Komaan en Doe Het” reeks en we kwamen na veel wikken en wegen samen op het idee om haar “Crazy Daisy” te noemen. Vandaag mag dat voor “Whatmatters Magazine” ofifcieel bekend gemaakt worden! De officiële press-release van “Dirk Benson en Crazy Daisy”

Jullie recent opgestart YouTube-kanaal lijkt een sterke vaart te nemen vanaf de start met duizenden kijkers per filmpje, waar zit de gouden sleutel tot jullie succes Daisy?We zitten allemaal opgesloten met de regelgeving omtrent het Coronavirus en Dirk en ik dachten aan een leuk tijdverdrijf om de mensen te laten lachen. En aangezien wij in een kleine studio wonen hier aan de kust en ons toch wel opgesloten voelden kwam “Komaan En Doe Het” eigenlijk een beetje vanzelf. Wat ontstond als bezigheidstherapie lijkt nu populair te zijn op social media.

Hoe komen jullie op de ideeën van de uitdagingen Dirk?
Dirk: We bespreken de ideeën die we vinden online van andere mensen en we proberen ons eigen ding te doen. Los daarvan krijgen we prive mails van enkele bekende Vlamingen die ons uitdagingen doorsturen. Vandaar het success met de Zwan-worstjes en het samen eten van kaneelpoeder.

Deze week hebben we een video opgenomen waar Daisy mijn haren van mij benen gaat harsen. Ik had er wel bang voor dat het pijn zou doen maar ik heb tegen Daisy op voorhand gezegd dat ‘als het onze relatie niet schaadt en we doen ons hondje Fientje geen pijn dan mogen de challenges binnenkomen en dan maken wij er altijd leuke filmpjes van”.

Hoe gaan jullie om met het plotse succes?
Daisy: De bekendheid van Dirk is toch iets wat 20 jaar gelopen heeft en daar zat natuurlijk wel wat jaloersheid in van de mensen op de straat maar in het algemeen herkennen de mensen hem, en nu ook beginnen ze “Crazy Daisy” ook te herkennen als we samen over de dijk lopen hier in Blankenberge. Ik krijg van Dirk veel goede raad wat dat betreft. Het is vooral een foto maken en een handtekening uitdelen en dan zijn de mensen blij. Dat maakt onze dag goed als we de mensen zien lachen. We filmen met onze tablet en gsm en mensen zien ons, en dan spreken ze ons aan.

Wat is jou ultieme uitdaging Dirk?
Dirk: Ik zou zeer graag van niemand minder dan Laurens Nuyens ooit eens een opdracht binnen krijgen. Hij woont in Los Angeles en hij had al gereageerd op een filmpje van ons. Dat zou fantastisch zijn en gaat zeker lachen worden.

Voor Whatmatters Magazine hebben we een tof idee bedacht, we gaan onze lezers inzendingen laten sturen met challenges en die filteren we uit op de redactie. De beste drie geven we door aan Dirk en Daisy.

Inzendingen en ideeën via: [email protected]

Bekijk HIER de vorige uitdagingen of hun fanpagina op Facebook!

You May Also Like

Helemaal klaar voor dat oorlogje op kantoor

Soms moet je als man het kind in je loslaten! En hoe doe je ...

Piloten weten waarom

Zeggen dat het Zwitserse Longines wel wat historie met zich meedraagt is nog zacht ...

Heren dragen de schort!

Terwijl Jens zich veelvuldig ontpopt tot ware keukenprins, is dat deel van de woning ...

Hosting door Fraai