Deze echt gebruikte Air Jordan 1’s kunnen van jou zijn!

The First Dance…

Michael Jordan is terug! En dat de Netflix-serie ‘The Last Dance’ daarmee te maken heeft is een vaststaand feit. De reeks, die gaat over het basketbalseizoen ’97-’98 van de Chicago Bulls is momenteel dan ook één van de meest bekeken, zonet dé meest bekeken, serie op de wereldberoemde streamingdienst.

Een pak nostalgie voor late dertigers als ons, een pak inspiratie voor jonge twintigers. Ons zou het niet verbazen dat er nu ineens jonge kereltjes willen beginnen basketballen in plaats van voetballen. Het rugnummer ’23’ is dan ook een levende inspiratiebron voor iedereen.

En uiteraard was deze man geniaal met een bal in de hand maar ook hij kon dit enkel en alleen doen met de juiste schoenen. ‘Air Jordans’. Waar de fortuinlijke tovenaar in eerste instantie alleen in zee wou gaan met Adidas, bracht hij, op aanraden van ma en pa, niet meer dan een beleefdheidsbezoekje aan Nike, die net waren begonnen met basketbal-sneakers.

De rest is geschiedenis. En dit stukje geschiedenis kan je nu in huis halen. Toeval of niet, net nu brengt veilingshuis Sotheby’s een paar Air Jordan 1’s uit 1985 onder de hamer. De vintage sneakers werden door Air Highness zelf gedragen én hij zette er ook zijn handtekening op.

Verwacht wordt dat het paartje tussen de 100.000 euro en 150.000 euro zal opbrengen. Heb je dus wat sollen over en heb je wat geld voor een kleine investering, biedt dan snel nog even HIER mee.

Succes!

 

 

You May Also Like

Tabac maakt van jou een rasechte barbier

Een baard? Daar moeten we even voor sparen, als het al lukt. Een snor ...

Laat de champagne maar vloeien!

Tegen bubbels zeggen we bij Whatmatters geen nee, nooit! Of het nu om langzaam ...

koop-boeing

Koop eens een Boeing …

.. of toch in onderdelen. Ik weet niet of iemand er ooit bij heeft ...

Hosting door Fraai