Dakloze Tesla Model 3 is op zijn minst eigenaardig

Of zeg maar gewoon spuuglelijk…

Er is een reden waarom de excentrieke ondernemer Elon Musk niet denkt aan een cabrio-versie van zijn Tesla Model 3. Die reden werd ons vandaag heel duidelijk! Maar voor zij die niet kunnen wachten op de uitblijvende en eigenlijk al langverwachte Tesla Roadster is er mogelijks goed nieuws, een dakloze Model 3, gemaakt door Newport Convertible Engineering.

 

De in Huntington Beach gevestigde rekels gaan wel eens vaker met de zaag door auto’s. Zo moest bijvoorbeeld ook al de Ford F-150 of Subaru WRX STI eraan geloven. Of de ombouw van deze Model 3 geslaagd is, laten we aan u over. Wat we wel al kunnen meegeven is dat het ombouwen, exclusief de donorwagen, 29.500 dollar kost. En dan spreken we over een handmatig vouwdak. Wens je een elektrisch, dan leg je er gewoon nog 10.000 extra bij.

Al bij al dus zowat de helft van de prijs van een Tesla Roadster. Zou er een badge ‘Tesla Roadster vandenaldi’ bestaan?

 

 

You May Also Like

Bruut geweld! Dit is de duurste Harley ever!

Het hoeft niet altijd op vier wielen te zijn!  Terwijl wij eigenlijk wel dromen ...

Porsche lanceert met Targa 4S Heritage design een verzamelobject

Voor wie een gewone Targa niet goed genoeg is… Afgelopen week lieten we je ...

Deze heerlijke Martini-Lancia’s kunnen nu van jou zijn

Zeven miljoen euro op overschot?  Dan mag je je aanbieden bij autoverzamelaar John Campion. ...

Hosting door Fraai