Dakloze Tesla Model 3 is op zijn minst eigenaardig

Of zeg maar gewoon spuuglelijk…

Er is een reden waarom de excentrieke ondernemer Elon Musk niet denkt aan een cabrio-versie van zijn Tesla Model 3. Die reden werd ons vandaag heel duidelijk! Maar voor zij die niet kunnen wachten op de uitblijvende en eigenlijk al langverwachte Tesla Roadster is er mogelijks goed nieuws, een dakloze Model 3, gemaakt door Newport Convertible Engineering.

 

De in Huntington Beach gevestigde rekels gaan wel eens vaker met de zaag door auto’s. Zo moest bijvoorbeeld ook al de Ford F-150 of Subaru WRX STI eraan geloven. Of de ombouw van deze Model 3 geslaagd is, laten we aan u over. Wat we wel al kunnen meegeven is dat het ombouwen, exclusief de donorwagen, 29.500 dollar kost. En dan spreken we over een handmatig vouwdak. Wens je een elektrisch, dan leg je er gewoon nog 10.000 extra bij.

Al bij al dus zowat de helft van de prijs van een Tesla Roadster. Zou er een badge ‘Tesla Roadster vandenaldi’ bestaan?

 

 

You May Also Like

De prijs voor de lelijkste Lamborghini ter wereld gaat naar…Kanye West

De man is compleet het noorden kwijt… Ok, ieder zijn smaak maar die van ...

Rijd eens in een heuse tank!

Ben jij het ook beu van geen meter vooruit te geraken in het verkeer? ...

Hosting door Fraai