Corona houdt Lauren Sophie niet tegen!

Wij zijn geraakt…

Touché!  Of laat dat nu net, Touche Models, het modellenbureau zijn dat haar al gespot heeft op haar dertiende. En dat het mooie rupsje zich ondertussen nu ook heeft ontwikkeld tot een prachtige vlinder, kunnen we dagelijks ervaren op Instagram.

Niet alleen is ze zelf de perfectie als het gaat om vormen, ze heeft er ook talent voor. Zo begon ze op haar zeventiende een opleiding grafisch vormgeven en het zal je wellicht niet verbazen, ze is er steengoed in.

Soit, genoeg gezeurd, jullie zitten ongetwijfeld een pak verder in het artikel en zitten, en terecht, niet meer naar ons geleuter te luisteren en zijn sowieso al een kijkje aan het nemen naar haar mooie foto’s.

Cover: Instagram

You May Also Like

Bloedhete Russische raket blaast iedereen compleet weg

Je hoeft vandaag niet buiten te komen om weggeblazen te worden… Wie heeft er ooit al ...

Pas op Max, Charles en Lewis…13-jarige Juju is in aantocht

De snelste vrouw op aarde… Vrouw? Zeg maar gerust meisje…en tevens eentje die een ...

Marije Oosting Santa’s Next Sugarbabe

Eerder brachten we al een artikel over Sugardating en lieten we enkele sugarbabes aan ...

Hosting door Fraai