Corona houdt Lauren Sophie niet tegen!

Wij zijn geraakt…

Touché!  Of laat dat nu net, Touche Models, het modellenbureau zijn dat haar al gespot heeft op haar dertiende. En dat het mooie rupsje zich ondertussen nu ook heeft ontwikkeld tot een prachtige vlinder, kunnen we dagelijks ervaren op Instagram.

Niet alleen is ze zelf de perfectie als het gaat om vormen, ze heeft er ook talent voor. Zo begon ze op haar zeventiende een opleiding grafisch vormgeven en het zal je wellicht niet verbazen, ze is er steengoed in.

Soit, genoeg gezeurd, jullie zitten ongetwijfeld een pak verder in het artikel en zitten, en terecht, niet meer naar ons geleuter te luisteren en zijn sowieso al een kijkje aan het nemen naar haar mooie foto’s.

Cover: Instagram

You May Also Like

Naakte Marisa Papen laat een spoor van vernieling achter op skipiste

Nog nooit zijn er zoveel ongelukken geteld na de doortocht van ski-orkaan Marisa… De sneeuwpistes ...

Anna Nooshin l Nederlands kroonjuweel

Nee, we hebben geen gebrek aan Belgische ravissante verschijningen, maar af en toe over ...

Knappe Foodie Dominique Temmerman leert ons eten

Dat wij niet altijd even gezond omgaan met onze eetgewoonten kunnen we niet ontkennen. ...

Hosting door Fraai