Corona houdt Lauren Sophie niet tegen!

Wij zijn geraakt…

Touché!  Of laat dat nu net, Touche Models, het modellenbureau zijn dat haar al gespot heeft op haar dertiende. En dat het mooie rupsje zich ondertussen nu ook heeft ontwikkeld tot een prachtige vlinder, kunnen we dagelijks ervaren op Instagram.

Niet alleen is ze zelf de perfectie als het gaat om vormen, ze heeft er ook talent voor. Zo begon ze op haar zeventiende een opleiding grafisch vormgeven en het zal je wellicht niet verbazen, ze is er steengoed in.

Soit, genoeg gezeurd, jullie zitten ongetwijfeld een pak verder in het artikel en zitten, en terecht, niet meer naar ons geleuter te luisteren en zijn sowieso al een kijkje aan het nemen naar haar mooie foto’s.

Cover: Instagram

You May Also Like

Waarom we allemaal Leonardo DiCaprio willen zijn?

Tja…zijn vriendinnetjes al eens bekeken? Ze hebben wel allemaal iets gemeen. Terwijl de fortuinlijke Oscar-winnaar ...

Het Grote Whatmatters Vriendinnenboek: Ines Debets & Aïcha Tytgat

We hebben naar ons kl… euh…voeten gekregen. We mochten wel eens wat multicultureler gaan ...

Hosting door Fraai