Chopard presenteert een nieuwe L.U.C Perpetual Twin

Wie wil dit niet rond de pols?  

Vier jaar geleden lanceerde horlogehuis Chopard de L.U.C Perpetual Twin, een automatisch herenhorloge met een stalen kast en een eeuwigdurende kalender. Het chronometer gecertificeerd uurwerk, met twee veertonnen, staat garant voor een zeldzaam hoge precisie. Deze combinatie van kenmerken maken het horloge tot een unicum in de wereld van de Haute Horlogerie.

Chopard komt nu met twee nieuwe modellen van dit inmiddels klassieke herenhorloge: een robuuste stalen uitvoering met een wijzerplaat in een moderne, diepblauwe tint, en een roségouden versie met een wijzerplaat in een warme grijstint. Subtiel vormgegeven technische perfectie voor de veeleisende man van nu. Typisch Chopard.

De L.U.C Perpetual Twin heeft een kast van 43 mm en is voorzien van een stijlvolle, alligatorlederen band. Het manufactuur uurwerk met micro-rotor heeft een gangreserve van 65 uur.

You May Also Like

addmyberry op maat van de Ronde

Wielerfanaten, moeten we het vast niet vertellen, die lopen nu al nerveus rond voor ...

Niemand is zo lekker!

Of je nu iemand of niemand bent, bij Whatmatters liggen we er niet wakker ...

Waan je een wielerheld

Bij Whatmatters wanen we ons soms helden, we geven het grif toe. En hoewel ...

Hosting door Fraai