Charles Leclercs knap lief moet betalen om thuis binnen te mogen…

En zo steunt ze gelijk het goede doel…

Effe gaan shoppen (of waarschijnlijk gewoon naar de winkel in deze tijden) terwijl manlief zich amuseert tijdens het gamen, moet Charlotte Siné, het lief van de Monegaskische F1-revelatie Charles Leclerc  gedacht hebben. Want laat duidelijk zijn, Charles verveelt zich geen moment tijdens het stilgelegde F1-kampioenschap.

Zo heeft de kleine Monogask zich helemaal verdiept in racegames en biedt hier ook abonnementen voor aan. Niet om zichzelf rijk te maken, dat hoeft niet meer na een monstercontract bij Ferrari, wel om het Internationaal Covid-19 Solidariteitsfonds van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO te steunen.

Maar hij gaat er zo in op, dat hij niet eens doorhad dat zijn eigen lief voor een gesloten deur stond en al 25 minuten de fortuinlijke man probeerde te bereiken om binnen te mogen. Toen die laatste, met headset op, niet thuis gaf, zat er niks anders op voor haar om ook een abonnement te kopen en online, tussen al zijn fans, een bericht uit te sturen dat hij even de deur moest openen. Als dochter van één van Monaco’s invloedrijkste zakenmannen, zit ze er zelf ook wel warmpjes in en zal ze niet echt wakker liggen van deze extra uitgave.

“Ze heeft 25 minuten voor een gesloten deur gestaan”, tweette een geamuseerde Leclerc meteen daarna. “Ik kon mijn gsm niet horen, want ik had m’n headset aan en was zeer gefocust op mijn rally race.”

Wij zouden zo’n bevallige deerne alvast geen 25 minuten voor de deur laten staan. Al denken wij dat ze voor ons deur al na 2 minuten zou zijn vertrokken…en dat heeft weinig met onze looks te maken, vrezen we.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door +Ша+ (@charlottesiine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door +Ша+ (@charlottesiine) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door +Ша+ (@charlottesiine) op

Cover: Instagram

You May Also Like

Caro Van Gorp is Miss Exclusive 2019

En mag met het kroontje twv 28.000 plaatsnemen in een BMW i3 Gisterenavond werd ...

Back to School…door 'College.babes' met plezier!

Het academiejaar 2017-2018 is van start gegaan. Duizenden jongeren zijn dan ook klaar om ...

Sara Sampaio, de nummer 1 van Portugal!

Met een naam als Sara Sampaio kan je al eens buiten komen. Dit Portugese ...

Hosting door Fraai