BMW lekt meer gegevens van zijn nieuwe 4-reeks Coupé

En nu wachten tot 1 september 2020…

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé staat te popelen om gelanceerd te worden. De laatste testen zijn aan de gang maar dat belet de mannen uit München niet om toch al wat details te lossen aan de meer dan benieuwde wereldbevolking. Benieuwd? Ja! Na lancering van de Concept 4 vorig jaar kijkt de hele autosector uit of ze de gigantische BMW-grille (niet door iedereen gesmaakt) ook op de productieversie zullen plaatsen.

Wat we wel al weten is dat dit geen veredelde 3-reeks zal worden, integendeel. De nieuwe 4 Reeks Coupé ligt maar liefst 5,7 centimeter lager op zijn rubberen poten wat ervoor zorgt dat het zwaartepunt met 2,1 centimeter zakt. Ook de spoorbreedte breidt achteraan uit met 2,3 centimeter groeit. Breder en lager dus wat dan weer ongetwijfeld gelijk staat aan een nog betere en strakkere wegligging.

Onderhuids hebben we nog geen nieuws maar verwacht hier dan weer wel het zo goed als volledige gamma van de 3-reeks en uiteraard, op termijn een dikke M4. Tot dan zal het topmodel meer dan waarschijnlijk de M440i zijn, een mildhybride zes-in-lijn met 374 te temmen paardjes.

Wij zijn klaar voor een testrit!

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Porsche Cayenne S E-Hybrid

Of we onze 3L diesel slurpende Duitser uit München een weekje zouden willen ruilen ...

Holy Sh*t! Onze Paus rijdt met een Lamborghini!

Onze Paus, die nog niet in de hemelen zijt, Geheiligd zijt uw naam. U ...

Bah! Heineken brouwt bier uit grachten Amsterdam!

Het is gebeurd! Waar ze in de hoofdstad van onze Noorderburen nog dachten enigszins ...

Hosting door Fraai