BMW lekt meer gegevens van zijn nieuwe 4-reeks Coupé

En nu wachten tot 1 september 2020…

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé staat te popelen om gelanceerd te worden. De laatste testen zijn aan de gang maar dat belet de mannen uit München niet om toch al wat details te lossen aan de meer dan benieuwde wereldbevolking. Benieuwd? Ja! Na lancering van de Concept 4 vorig jaar kijkt de hele autosector uit of ze de gigantische BMW-grille (niet door iedereen gesmaakt) ook op de productieversie zullen plaatsen.

Wat we wel al weten is dat dit geen veredelde 3-reeks zal worden, integendeel. De nieuwe 4 Reeks Coupé ligt maar liefst 5,7 centimeter lager op zijn rubberen poten wat ervoor zorgt dat het zwaartepunt met 2,1 centimeter zakt. Ook de spoorbreedte breidt achteraan uit met 2,3 centimeter groeit. Breder en lager dus wat dan weer ongetwijfeld gelijk staat aan een nog betere en strakkere wegligging.

Onderhuids hebben we nog geen nieuws maar verwacht hier dan weer wel het zo goed als volledige gamma van de 3-reeks en uiteraard, op termijn een dikke M4. Tot dan zal het topmodel meer dan waarschijnlijk de M440i zijn, een mildhybride zes-in-lijn met 374 te temmen paardjes.

Wij zijn klaar voor een testrit!

You May Also Like

Stijlvol sporten met de spullen van The Modest Vintage Player

De tijd dat wij trainden als beesten die is nu wel voorgoed voorbij, het ...

Fijne kunst aan de muur met Arthewall

Kunst, eerlijk ik ken er niets van, maar tegen een mooi kunstwerk aan mijn ...

5 redenen om naar Tel Aviv te trekken

Op zoek naar een toffe reisbestemming voor je volgende city break? Boek maar al ...

Hosting door Fraai