BMW lekt meer gegevens van zijn nieuwe 4-reeks Coupé

En nu wachten tot 1 september 2020…

De nieuwe BMW 4 Reeks Coupé staat te popelen om gelanceerd te worden. De laatste testen zijn aan de gang maar dat belet de mannen uit München niet om toch al wat details te lossen aan de meer dan benieuwde wereldbevolking. Benieuwd? Ja! Na lancering van de Concept 4 vorig jaar kijkt de hele autosector uit of ze de gigantische BMW-grille (niet door iedereen gesmaakt) ook op de productieversie zullen plaatsen.

Wat we wel al weten is dat dit geen veredelde 3-reeks zal worden, integendeel. De nieuwe 4 Reeks Coupé ligt maar liefst 5,7 centimeter lager op zijn rubberen poten wat ervoor zorgt dat het zwaartepunt met 2,1 centimeter zakt. Ook de spoorbreedte breidt achteraan uit met 2,3 centimeter groeit. Breder en lager dus wat dan weer ongetwijfeld gelijk staat aan een nog betere en strakkere wegligging.

Onderhuids hebben we nog geen nieuws maar verwacht hier dan weer wel het zo goed als volledige gamma van de 3-reeks en uiteraard, op termijn een dikke M4. Tot dan zal het topmodel meer dan waarschijnlijk de M440i zijn, een mildhybride zes-in-lijn met 374 te temmen paardjes.

Wij zijn klaar voor een testrit!

You May Also Like

Deze Porsche is pure 'Carporn'!

Die knappe lijn, dat strakke sexy kontje, die fantastisch mooi gevormde koplampen, dat licht ...

Leven als Godin in Hollywood…Kristien weet er alles van!

The Sky is The Limit? Neen, vandaag geen zwembadfeestjes van een dolle boetiekuitbaatster, snelle ...

Brussels Cocktail Week

Als rasechte Antwerpenaar mag ik dan verdwalen in Brussel, voor de Brussels Cocktail Week ...

Hosting door Fraai