Yes! Michael Jordan vliegt sneller dan gepland over Netflix

Dankuwel Corona

Hoewel ondergetekende een ware voetbalfanaat was, of zelfs nog is, had hij van weinig voetballers een poster op de kamer hangen. Wie er ongeveer wel heel de tienerjaren heeft gehangen was zowaar een basketballer. Niet zo maar één, de beste ooit, Michael ‘Air’ Jordan. Laten we dan ook enkele vreugdekreetjes lossen toen we net ontdekt hadden dat zijn tiendelige documentairereeks sneller dan voorzien op Netflix zal te zien zijn.

“The Last Dance”
, geregisseerd door Jason Hehir (The Fab Five, Andre the Giant) wordt vanwege de coronacrisis eerder uitgebracht op Netflix. Zo geeft de Amerikaanse zender ESPN hiermee gehoor aan de oproep van fans op een moment in bizarre tijden deze laatste afleiding zoeken in sport.

“Terwijl we het nu zonder live sport moeten doen, kijken mensen nog steeds naar de sportwereld om even te ontsnappen en te genieten van een collectieve ervaring.” Zo is ESPN erin geslaagd het productieschema te versnellen en kan de de eerste aflevering van de serie op maandag 20 april al op Netflix verschijnen, oftewel twee maanden sneller dan initieel was gepland.

De reeks gaat voornamelijk over het wonderbaarlijk kampioenenjaar 1998. Hier kwamen Michael Jordan, Bulls-directeur Jerry Reinsdorf en hoofdcoach Phil Jackson overeen om het basketbalseizoen door een filmploeg vast te laten leggen. Door die beelden wat bij te spekken met recente interviews toont de serie mooi aan welke spanningen, conflicten en vooral mooie momenten een NBA-seizoen allemaal met zich meebrengen.

Voor zij die nog twijfelen, hier de beste moves die ‘Air’ Jordan ooit uit zijn mouwloze magische truitje met nummer 23 schudde.

Cover: printscreen YouTube

You May Also Like

Ravissante Sarah Michaux brengt haar ‘La Michaux’ next level

Of we deze zomer nog een exotisch strand zullen bezoeken is nog koffiedik kijken. ...

Kell's Advice: laat je kleerkast onder handen nemen en/of ga naar een MANNENEVENT!

Kell’s Advice – dressing well is a form of good manners Ambitie en passie ...

Whatmatters Vacature: Testen van droomjachten

1.163 euro per jacht…alsjeblief, dankjewel, graag gedaan!  Ons is altijd gezegd dat we een ...

Hosting door Fraai