Wetenschappelijk bewezen: Drank maakt je aantrekkelijker voor vrouwen

Het beste nieuws in weken…

Bon, haal die Corona in huis, het leven gaat er alleen maar op vooruit gaan boys! Corona, het bier welteverstaan. Want wat blijkt uit wetenschappelijk onderzoek? Dat vrouwen je aantrekkelijker vinden als je een pintje doorgegeten hebt. En is het omgekeerd ook niet? Worden vrouwen ook niet knapper naar mate je er meer op hebt?

Het waren onderzoekers van de Universiteit van Bristol die het onderzoek wereldkundig hebben gemaakt. Naast het feit je wat losser en relaxter wordt met alcohol in je bloed, heeft het ook te maken met hoe je er na twee pilsjes uitziet. Hoe dit komt? Doordat de bloedvaten in je gezicht zich verwijden en ontspannen lijkt het namelijk alsof we lichtelijk blozen en spontaan gaan glimlachen wat zorgt voor een warme uitstraling. Dames beschouwen deze uitstraling vaak als gezonder, wat ook weer zorgt voor meer aantrekking.

Drank en aantrek van vrouwen…beter wordt het niet, wel? 

Toch moeten we natuurlijk opletten dat je je niet lazarus drinkt. Zwalpend aan de toog je volgende pilsje bestellen terwijl de volledige maaginhoud opborrelt, is natuurlijk een no go. Zo kwamen de onderzoekers te weten dat het effect het meest effectief was na twee pintjes. Drink je meer, is de kans steeds kleiner dat vrouwen je nog aantrekkelijker vinden.

En of dit ook getest werd in het openbaar? We botsten op een filmpje van een aantal jaar geleden waarbij een identieke tweeling, waarvan de ene nuchter en de andere met wat bier in de kraag, werd beoordeeld door een aantal vrouwen.


Foto’s: Pixabay
Bron: Manify

You May Also Like

3-sterren gin: Gillemore Gin

Ok ik weet het, het is fout, maar ik herinner me vaag een serie: ...

Leer poker op Twitch

Leer poker op Twitch De gamers onder ons kennen Twitch ongetwijfeld. Je vindt er ...

Slaap eens in 'The Apartment'

Graanmarkt13 is al langer een culinair begrip in Antwerpen. Maar ook qua fashion, design ...

Hosting door Fraai