Welk liedje stond op #1 toen jij werd geboren?

Blijf-in-je-Kot-fun! 

Ook benieuwd naar welk nummer er op nummer 1 stond toen jij bent geboren? Wél, we hebben goed nieuws! Haal de dansbenen boven want dankzij Playback.fm kom je te weten welke muziek er door de boxen galmden toen je moeder in de kraamkliniek het beste van zichzelf gaf. En wil je weten welke muziek er ‘hot’ was toen ma en pa van jetje gaven? Dan vul je gewoon negen maanden eerder in, simpel toch?

Maar er is meer. Ook kan je nagaan welk lied er bovenaan stond op je twaalfde verjaardag. Waarom je dit zou doen? Wel, omdat het momenteel een trend is van veel mensen die deze song hebben omgedoopt tot hun officiële ‘quarantine lied’.

Hoe? Via deze link.

You May Also Like

Klaasje van K3 staat superstrak!

Mannen, een sixpack om jaloers op te zijn! Hoeven we je Klaasje nog voor te ...

Het ‘Beestje’ in Jeroen Perceval aka ‘kRaMer’ (Interview)

Het ‘Beestje’ in Jeroen ‘kRaMer’ Perceval (Interview) Noem een succesvolle Vlaamse film of TV-serie ...

Whatmatters On tour: Een Prinselijk ‘The Day Before Tomorrow’

En neem het gerust letterlijk! Als Tomorrowland zichzelf als ‘Koning’ van de festivals etaleert, ...

Hosting door Fraai