Vlaamse Pareltjes XLIX: Lisa Tuerlinckx

Vlaanderen boven!

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ♕ L I Z Z I E ♕ (@lisa.tuerlinckx) op

Vandaag zetten we de knappe Lisa, Lizzie voor de vrienden, Tuerlinckx in de kijker. Bij deze knapperd stroomt benzine door de aderen en ze verplaatst zich dan ook in een fantastisch snelle BMW M2 Competition Orange, met de bijnaam ‘Carrot’ én uiteraard met een gepersonaliseerde nummerplaat ‘Lizzie’. Mocht je haar tegenkomen op de baan, mag je uiteraard claxonneren al denken we dat je enkel haar welgevormde achterkant zal zien… euh, van de M2 hé snoepers! Al moeten we toegeven dat ze zelf ook goed is voorzien.

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op info@whatmatters.be.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door M2 COMPETITION AKA CARROT (@m2competition.carrot) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Feeling won’t let me sleep ☺️💕

Een bericht gedeeld door ♕ L I Z Z I E ♕ (@lisa.tuerlinckx) op

You May Also Like

Zwoele Braziliaanse ritme's met Jessika Dias

Samba, strand, Rio de Janeiro, … soit er zijn slechter plaatsen om je heimat ...

Bryden Jenkens is best wel instahot!

Bryden Jenkins nooit van gehoord? Zonde! Deze inked Insta-chick is immers behoorlijk populair en ...

Jaymi Westra, de bloedmooie vrouw die relaties op de klippen laat lopen…

Een gewaarschuwd man is er twee waard! Kom je ooit Jaymi Westra tegen en ...

Hosting door Fraai