Marina, het zusje van Yolanthe Cabau heeft dezelfde genen

Of zoals ze zeggen ‘goed voorzien van oren en poten’…

Dat onze Noorderburen wel wat schatjes van patatjes heeft rondhollen is ons allemaal wel gekend. Denk maar aan Doutzen Kroes, Romeo Strijd, Sylvana IJsselmuiden, Roosmarijn de Kok… en jawel, Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder en naast upperclass WAG, ook een bekende Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Ze is geboren op Ibiza en verhuisde samen met haar Nederlandse moeder mee op haar vijfde naar Nederland. En wat het allemaal interessant maakt is dat deze knappe deerne ook nog eens 12 (half-)broers/zussen heeft.

En hebben ze allemaal diezelfde goeie genen? Geen idee maar als we het kleine zusje Marina even aanschouwen, mogen we stellen dat ze toch kwistig in het rond zijn gestrooid daar op het heerlijke Ibiza. Wat een knapperd, deze 26 jarige chica.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door M A R I N A C A B A U (@marinacabau) op

You May Also Like

Binnenkijken bij Eline De Munck

Wie kent er Eline De Munck niet? Nog niet zo heel lang geleden hadden ...

Scoor gratis lekkere kippetjes bij Hooters tijdens NASCAR!

Amerikanen en sport…dit gaat zowat even hard same als een 16-jarige in Florida met ...

Robbertje vechten met Kendall Jenner

We gaan er niet veel woorden aan vuil maken vandaag! Het was gisteren 4 ...

Hosting door Fraai