Marina, het zusje van Yolanthe Cabau heeft dezelfde genen

Of zoals ze zeggen ‘goed voorzien van oren en poten’…

Dat onze Noorderburen wel wat schatjes van patatjes heeft rondhollen is ons allemaal wel gekend. Denk maar aan Doutzen Kroes, Romeo Strijd, Sylvana IJsselmuiden, Roosmarijn de Kok… en jawel, Yolanthe Cabau, de ex van Wesley Sneijder en naast upperclass WAG, ook een bekende Nederlands-Spaanse actrice en tv-presentatrice. Ze is geboren op Ibiza en verhuisde samen met haar Nederlandse moeder mee op haar vijfde naar Nederland. En wat het allemaal interessant maakt is dat deze knappe deerne ook nog eens 12 (half-)broers/zussen heeft.

En hebben ze allemaal diezelfde goeie genen? Geen idee maar als we het kleine zusje Marina even aanschouwen, mogen we stellen dat ze toch kwistig in het rond zijn gestrooid daar op het heerlijke Ibiza. Wat een knapperd, deze 26 jarige chica.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door M A R I N A C A B A U (@marinacabau) op

You May Also Like

Blanco bike

Stijlvolle wieltjes

  Hipsters weten het al langer, een goede fiets moet naadloos bij je imago ...

Waarom wij houden van Paris Hilton?

Naast een knoert van een verlovingsring heeft Paris wel degelijk nog een cadeautje gevonden ...

Lekker luieren op zondag met Belgische Lola

“Her name was Lola, she was a showgirl” “With yellow feathers in her hair ...

Hosting door Fraai