Knappe Sem doet ons al hunkeren naar ons tennisseizoen

Iets om naar uit te kijken…

Oh, wat missen wij onze donderdagavonden met Team Vedett. Zoals elke tennisploeg trainen wij nu normaal gezien elke donderdagavond om tegen de zomer klaar te zijn voor wereldse prestaties…op en naast het veld, laat dat duidelijk zijn. Vandaag laat ondergetekende zijn ploeg even in de steek en gaat voor een portie dubbel gemengd. Wij presenteren u dan ook de mooiste tennisvrouw uit Nederland, Sam Wensveen.

Buiten een natuurtalent in tennis stond ze ook als eerste in de rij toen Moeder Natuur de nodige portie schoonheid stond uit te delen. Dat ze naast een tenniscarrière dan ook haar centjes binnenrijft als model is dan ook geen geheim. Op dit moment is ze ‘ambassador’ bij Hunkemöller, hét lingeriemerk met oorsprong bij onze Noorderburen.

Game, Set & Match!

You May Also Like

Bescheiden, knap en torenhoge klasse! Hier is Joyce Godefridi!

Vlaanderen bulkt van de mooie jongedames. Gooi daar best nog wat intelligentie en Vlaamse bescheidenheid ...

Vurige Marisa Papen laat vulkaan uitbarsten

Het is dan ook wel een vurige jongedame… Er zijn slechter berichten die onze ...

Met Playmate Stefanie Knight willen wij wel eens een nachtje door

‘Knight’-je door! Stefanie, die we kennen als één van de voormalig inwoonsters van de ...

Hosting door Fraai