Knappe Sem doet ons al hunkeren naar ons tennisseizoen

Iets om naar uit te kijken…

Oh, wat missen wij onze donderdagavonden met Team Vedett. Zoals elke tennisploeg trainen wij nu normaal gezien elke donderdagavond om tegen de zomer klaar te zijn voor wereldse prestaties…op en naast het veld, laat dat duidelijk zijn. Vandaag laat ondergetekende zijn ploeg even in de steek en gaat voor een portie dubbel gemengd. Wij presenteren u dan ook de mooiste tennisvrouw uit Nederland, Sam Wensveen.

Buiten een natuurtalent in tennis stond ze ook als eerste in de rij toen Moeder Natuur de nodige portie schoonheid stond uit te delen. Dat ze naast een tenniscarrière dan ook haar centjes binnenrijft als model is dan ook geen geheim. Op dit moment is ze ‘ambassador’ bij Hunkemöller, hét lingeriemerk met oorsprong bij onze Noorderburen.

Game, Set & Match!

You May Also Like

Kéty, onze bloem van het autosalon!

Afgelopen autosalon werden we op uitnodiging van BMW, Bentley en GR8 Street Performance in Brussel ...

Klein maar pittig! Miss België kandidate Laurence Claeys

Missverkiezingen…ze schieten als paddenstoelen uit de grond en dat heeft ons dan ook op ...

Erg knappe Esthera Sarita empowered in expositie van kunstfotograaf Saleh!

Meer dan een dikke WTF? Uiteraard kennen we Esthera als zangeres van het wereldberoemde ...

Hosting door Fraai