Ferrari komt dit jaar nog met twee nieuwe modellen

Straf, nu de fabriek al weken dicht is…

Corona heeft niet veel vat op de Italiaanse heren bij Ferrari. Ondanks het feit de deuren van de fabriek al een paar weken op slot zijn, zijn ze er zo goed als zeker van dat er dit jaar nog twee nieuwe modellen van de band zullen rollen. En zo blijven ze ook na vorig jaar, waar maar liefst vijf nieuwe modellen op ons afkwamen, de dames en heren die benzine door de aderen hebben stromen verwennen.

Of daar ook de Ferrari Purosangue bij zal zijn, oftewel de langverwachte SUV, kunnen we kort zijn. Neen! Deze werd wel aangekondigd als één van de vijftien modellen die tussen 2018 en 2023 zouden ‘vandeband’gerold worden maar het zal helaas nog niet voor 2020 zijn.

Wat er dan wel komt in navolging van de F8 Tributo, SF90 Stradale en Roma weten we nog niet. Al konden onze bronnen wel zeggen dat ze blijven kijken naar nieuwe, onaangeboorde markten om het bedrijf nog verder te laten groeien.

Foto’s: FerrariRelease

You May Also Like

Audi R8 van slechts 40€ zorgt voor bruutste autoshoot ever

Niets is wat het lijkt. Wie denkt dat Audi een peperdure Audi R8 nodig ...

VW Goodwood verpulvert tot tweemaal toe het record op ‘The Goodwood Hillclimb’

Naar boven vliegen op vier wielen… Autofans van het eerste uur hebben sowieso het Goodwood ...

Whatmatters On Tour: Wereldpremière Mini Electric in Rotterdam

Een wereldpremière? Dan zijn we er als de kippen bij!  Of we zin hadden ...

Hosting door Fraai