Ferrari komt dit jaar nog met twee nieuwe modellen

Straf, nu de fabriek al weken dicht is…

Corona heeft niet veel vat op de Italiaanse heren bij Ferrari. Ondanks het feit de deuren van de fabriek al een paar weken op slot zijn, zijn ze er zo goed als zeker van dat er dit jaar nog twee nieuwe modellen van de band zullen rollen. En zo blijven ze ook na vorig jaar, waar maar liefst vijf nieuwe modellen op ons afkwamen, de dames en heren die benzine door de aderen hebben stromen verwennen.

Of daar ook de Ferrari Purosangue bij zal zijn, oftewel de langverwachte SUV, kunnen we kort zijn. Neen! Deze werd wel aangekondigd als één van de vijftien modellen die tussen 2018 en 2023 zouden ‘vandeband’gerold worden maar het zal helaas nog niet voor 2020 zijn.

Wat er dan wel komt in navolging van de F8 Tributo, SF90 Stradale en Roma weten we nog niet. Al konden onze bronnen wel zeggen dat ze blijven kijken naar nieuwe, onaangeboorde markten om het bedrijf nog verder te laten groeien.

Foto’s: FerrariRelease

You May Also Like

Range Rover komt met nieuw model…de 'Velar'!

Als we onze nieuwsgierige postduif mochten geloven waren ze bij Land Rover al even ...

Whatmatters Real Estate: Crib mét kartbaan (€3.000.000)

Maak de Max Verstappen in je wakker… Ben je zot van racen, stapel je ...

Hosting door Fraai