Een date met GoT-superster Emilia Clarke? Hét kan!

Geen aprilgrap

Fans van Game of Thrones en meer bepaald de immer populaire Emilia Clarke mogen nu op het puntje van hun stoel gaan zitten want de knapste deerne uit de waanzinnig veel bekeken serie gaat samen met ‘Same You’, een organisatie die geld inzamelt om mensen met hersenletsels en beroertes thuis te verzorgen, zodat er tijdens de coronacris extra ziekenhuisbedden beschikbaar komen, de strijd aan tegen Covid-19. Hoe? Door mensen die hier doneren kans te laten maken op een virtueel etentje met de superster.

Hoe doe je mee? Door voor 9 april te doneren en dan komt je naam in een grote pot. Uit die pot zullen dan uiteindelijk twaalf mensen geselecteerd worden die, virtueel dan, mee aan tafel mogen schuiven.

Emilia, die zelf ooit tijdens opnames voor GoT een hersenbloeding heeft gehad, hoopt zo meer dan £250.000 op te halen met haar actie, die ondertussen al bijna 1 miljoen keer bekeken is op Instagram.

De teller staat momenteel op bijna £50.000, oftewel zo’n 20% van het beoogde bedrag. Who’s in? Voor wie nog wat kiekjes nodig heeft ter overtuiging…hier zijn ze!

 

 

You May Also Like

Eindelijk! Alle Victoria’s Secret Angels naakt vastgelegd in één sensueel fotoboek

Wij hebben ons kerstcadeautje voor onder de boom al besteld! Al zullen we snel ...

Halle Berry toont Instagrammers dat ze nog steeds waanzinnig lichaam heeft

Halle Berry, oftewel de enige actrice die Ursula Andress veertig jaar na haar weergaloze ...

Annie Ericson bewijst waarom wij van Zweedse vrouwen houden!

Een stelling die kan tellen… Stellingen en bewijzen…het moet van het middelbaar geleden zijn ...

Hosting door Fraai