Corona-spelletje…Zoek de zeven ‘Tantot’-verschillen

Veel succes!

Elkaar blindelings begrijpen en aanvoelen, het schijnt voor tweelingen evident te zijn. Zo ook de twee overheerlijke Franse zusjes Pauline en Mathilde Tantot. Dat zij onafscheidelijk zijn vinden wij alvast een héél groot pluspunt.

De twee Franse bloemetjes zijn niet alleen stapelzot van elkaar, ze zijn ook wild van swimwear, zonnen en lingerie. Een aantal interesses die ook duidelijk terugkomen op hun felbezochte Instagramprofiel. Mathilde is met haar 5,4 miljoen volgers duidelijk de meest prominent aanwezige, maar Pauline maakt met haar 3,6 miljoen ook geregeld haar opwachting.

Maar nu de vraag…vinden jullie de zeven verschillen?


 

You May Also Like

50-jarige DJ Tiësto scoort 28-jaar jongere chick

Van een hit gesproken… De hoogdagen als beste DJ ter wereld liggen al een ...

Vlaamse Pareltjes XXV: Olivia Talaronek

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Alexis Ren is Sports Illustrated Rookie of The Year 2018

Aangezien wij in België (en Nederland?) jammer genoeg geen badpakkenspecials meer hebben (RIP ‘P’ ...

Hosting door Fraai