Wanneer bruut nog niet bruut genoeg is… Mansory RS6 Avant

Mag het een beetje meer zijn? 

In het geval van een Audi RS6 Avant zeggen we eigenlijk…”Neen, dit volstaat!” en zeker als het de mannen van Mansory zijn die zich ermee gaan bemoeien. Ze durven er wel eens vlotjes overgaan, de patsers. Het zou dan ook niet de eerste keer zijn een Ferrari, Porsche, Rolls Royce of Lamborghini door deze Duitsers helemaal verkracht wordt. Tot nu…

Want de Mansory op basis van de Audi RS6 Avant oogt best wel geslaagd. Wat aerodynamische aanpassingen zoals een nieuwe splitter, wat extra koolstofvezel, nieuwe achterdiffusor en wat oranje tinten in zowel het exterieur en interieur maken het geheel wel bruut én, naar onze mening althans, geslaagd.

Het brute geweld mag ook onderhuids wat extra geweld krijgen. Zo puurt het blok in deze getunede Audi maar liefst 720 in plaats van 600 paardjes uit de 4.0-liter V8-biturbo. Goed voor extra koppel, (1.000Nm) en genoeg om deze break in slechts 3,2 seconden naar 100 km/u te jagen.

Sneller en beter wordt een gezinswagen nooit…zeg dat wij het gezegd hebben.

 

You May Also Like

Jeep Wrangler voor tiende keer op rij verkozen tot ‘Hottest 4X4 SUV’

Ongeëvenaard… In Las Vegas gaat momenteel de Specialty Equipment Market Association (SEMA) Show door. ...

Porsche dumpt diesel

Hun modellen wel te verstaan… Altijd opletten met titels natuurlijk…zo zou het zonder de ...

Hosting door Fraai