Wanneer bruut nog niet bruut genoeg is… Mansory RS6 Avant

Mag het een beetje meer zijn? 

In het geval van een Audi RS6 Avant zeggen we eigenlijk…”Neen, dit volstaat!” en zeker als het de mannen van Mansory zijn die zich ermee gaan bemoeien. Ze durven er wel eens vlotjes overgaan, de patsers. Het zou dan ook niet de eerste keer zijn een Ferrari, Porsche, Rolls Royce of Lamborghini door deze Duitsers helemaal verkracht wordt. Tot nu…

Want de Mansory op basis van de Audi RS6 Avant oogt best wel geslaagd. Wat aerodynamische aanpassingen zoals een nieuwe splitter, wat extra koolstofvezel, nieuwe achterdiffusor en wat oranje tinten in zowel het exterieur en interieur maken het geheel wel bruut én, naar onze mening althans, geslaagd.

Het brute geweld mag ook onderhuids wat extra geweld krijgen. Zo puurt het blok in deze getunede Audi maar liefst 720 in plaats van 600 paardjes uit de 4.0-liter V8-biturbo. Goed voor extra koppel, (1.000Nm) en genoeg om deze break in slechts 3,2 seconden naar 100 km/u te jagen.

Sneller en beter wordt een gezinswagen nooit…zeg dat wij het gezegd hebben.

 

You May Also Like

90 jaar na datum kan je de iconische Bentley Blower opnieuw bestellen

Een heerlijke replica uit 1929… Een iconische oldtimer opnieuw op de markt brengen? Dat ...

Hou je huid jong met Anti-aGin

Van een nachtje stevig alcohol consumeren, zie je er de volgende ochtend, meestal niet ...

Van 0 naar 200? Zo snel is de Porsche Taycan Turbo S echt! (Video)

Zet je maar eens rustig achteruit in je sportzetel… Excuseer, laat je maar eens ...

Hosting door Fraai