Vrijgevige Cristiano Ronaldo heeft nieuw speelgoedje…

Een Bugatti Centodieci

Als we de Duitsers van ‘Bild’ mogen geloven heeft (misschien wel) de beste spits ter wereld zijn handtekening gezet onder de bestelbon van maar liefst 9,5 miljoen euro. Voor dat bedrag krijg je één van de tien en dus heel exclusieve Bugatti’s Centodieci, oftewel een retro-moderne hommage aan de legendarische Bugatti EB110 van het exclusieve Franse automerk. Ook de naam is trouwens ook een verwijzing, want Centodieci betekent simpelweg ‘110’.

Wat je ervoor krijgt? Een 8.0 zestien (!!!) cilindermotor met 1600 paardjes onder de motorkap…goed voor een spurtje naar 100 in minder dan 2,5 seconden, naar 200 in 6,1 seconden en naar 300 in 13,1 seconden.

Kunnen de speculaties dan stoppen dat CR7 de Bugatti ‘La Voiture Noire‘, waarvan slechts 1 exemplaar zal gemaakt worden heeft gekocht? Neen. Zoals je weet is Cristiano een autofreak en durven we er ons hand niet voor in het vuur steken dat er nog een Bugatti naast zijn andere Bugatti’s Veyron, Chiron en binnenkort dus ook Centodieci in de garage zal staan.

Trouwens een garage die ook nog een BMW M6, een Bentley Continental GTC, een Mercedes-Benz C-Class Sports Coupé, een Porsche Cayenne, een Audi Q7, een Ferrari F430, een Porsche 911 Carrera 2S Cabriolet, een Bentley GT Speed, een Audi R8, een Audi RS6, een Maserati GranCabrio, een Ferrari 599 GTO, een Lamborghini Aventador LP 700-4, een Porsche Cayenne Turbo, een Range Rover, een Aston Martin DB9, een Phantom Rolls-Royce, een McLaren MP4-12C Spider, een Mercedes-Benz AMG-klasse G63 en een McLaren Senna huisvest. Een autopark dus met een geschatte waarde van om en bij de 20.000.000 euro.

Maar dat hij meer dan alleen geld uitgeeft aan auto’s is ook een feit. Zo trok de Juve-ster zijn portefeuille open en financierde ondertussen voor ongeveer 1.000.000 euro drie intensieve zorgafdelingen in Porto en Lissabon die strijden tegen het Coronavirus. Ook zou hij zijn werkgever 3,8 miljoen euro van zijn loon (15% van zijn jaarloon) laten afhouden om ‘de Oude Dame’, Juve, een deel van de uitgaven in deze voetballoze tijden te ontzien.

Een boterhammetje minder eten zal niet hoeven…

You May Also Like

Porsche lanceert nu ook een instapmodel van zijn iconische 911

Een instapmodel waar wij al heel blij mee zouden zijn… Wij zijn ondertussen aan ...

Audi lanceert Q4 E-Tron in Genève

Dé plaats om nieuwe modellen voor te stellen Helaas voor de jongens van Febiac ...

Porsche viert 50 jaar ‘917’ met nieuwe hypercar

Abraham zien… 50 jaar…dan wordt er wel eens een pop met een baard in ...

Hosting door Fraai