Vlaamse Playmate ‘dropt’ nu ook een song! (Interview + video)

‘Drop It’

Dat was Eefkes schrikken. Niemand minder dan het Vlaamse Playboy-model en Playmate of The Year Debby Gommeren, goed voor dik 250.000 volgers op ‘The Gram’ dropte ‘Drop It’ in onze DM. Daar we er wel wat vragen bij hadden, stelden we ze ook gewoon meteen.

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Hey Debby, hoe ben je op het idee gekomen om een song te maken?
Deze song ‘Drop It’ is eigenlijk al bijna twee jaar oud. Toen ik terugkwam uit LA ben ik eigenlijk niet zoveel later de studio ingedoken. Muziek is altijd al een passie van me geweest. Ik ben ook  altijd al een echt podiumbeest geweest! Ik vind het echt super leuk om op een podium te staan en vooral nu met mijn eigen nummer. Ik ken wel redelijk wat mensen in de muziekwereld, zoals enkele dj’s en producers, en die zeiden altijd dat ze wel eens wilden samenwerken en samen een liedje maken. Ze zagen potentieel in me.

Wat verwacht je er verder van?
Ik hoop dat ik veel mag optreden met mijn song ‘Drop It’ en dat mensen happy worden van mijn muziek en zichzelf erin kunnen herkennen. De song ‘Drop It’ is eigenlijk een motivatie song, om nooit op te geven. Ook al heb je altijd mensen die je proberen neer te halen, jaloers zijn en je haten…je moet gewoon doen waar je zelf happy van wordt en je niets van negatieve comments aantrekken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Wat zijn je verdere ambities hierin? 
Ik wil sowieso nog meerdere songs maken. Ik heb er eigenlijk al een paar gemaakt waaronder ook een featuring met een artiest uit Dubai, Adel Ebrahim. Dat is een song in het Arabisch waar ik in het Engels op rap.

Wat als je moet kiezen? Zingen of modellenwerk?
Dat is een hele moeilijke vraag want ik doe ze allebei even graag. Mijn modellencarrière is dit jaar echt op een hoger niveau gegaan met mijn titel van Playmate of the Year. Ik heb zelfs tijdens de Paris Fashion Week meegelopen, zowel dit als vorig jaar. Dat was altijd een droom van me. Iedereen zei altijd dat ik te klein was maar toch heb ik het gedaan. Ook ben ik tweede geworden in een internationale missverkiezing in Maleisië, Miss Fashion World. Verder heb ik ook een contract bij skincare line Akero. Soit, om maar te zeggen… moeilijk kiezen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Voor we hier uit ons dak gaan…heb je nog iets anders te melden?
Ja! Ik ben super trots dat de Belgische ambassadeur Pascal H. Gregoire even een kijkje kwam nemen tijdens de opnames van mijn videoclip en gewoon ook een rolletje speelt in de videoclip zelf. Het is toch een hele eer om van zo iemand steun te krijgen.

Dat kunnen we ons voorstellen. Soit, genoeg gepraat…stoelen aan de kant en zingen maar! 

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel XIII: Sarah Mertens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Cristiano Ronaldo is in Saint-Tropez maar wij spotten vooral zijn lief!

Die jongen heeft het voor mekaar… Je bent voor of je bent tegen…honderden discussies ...

Achter de draaitafel met DJ MATTN!

Wij bij Whatmatters hebben DJ MATTN al veel gekruist afgelopen jaren. Was het niet ...

Hosting door Fraai