Vlaamse Pareltjes XLVII: Parel Thijs

What’s in her name?

Neen, wij hebben het niet over politiek, daar zijn andere magazines voor maar waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in eigen land genoeg hebben zitten. Waar anders dan op Instagram kunnen wij deze nog niet eerder ontdekte juweeltjes van ravissante hindes spotten. We beloven jullie wekelijks een bloedmooie, stralende, energieke, nette, geconserveerde, aantrekkelijke, appetijtelijke, betoverende, fascinerende, onovertroffen, verbluffende en verleidelijke knapperd die het recht heeft om even te shinen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Parel Thijs (@pearls_vibe) op

Vandaag zetten we de knappe Parel Thijs in de kijker. Met zo een voornaam is het een schande dat wij ze tot op de dag van vandaag nog nooit aan jullie hadden voorgesteld. Nochtans kenden we deze knapperd al langer. Ze is een vast lid van de ‘girl squad’ die wekelijks (buiten coronatijd weliswaar) de Versuz onveilig maakt samen met andere ravissante dames als Luna en Lenthe Stevens, Liz Swerts,… .

Mocht je zelf nog een mooi, knap Vlaams Pareltje kennen die je in de kijker wilt zetten? Aarzel niet ons te contacteren op info@whatmatters.be.

 

 

 

You May Also Like

Fietst Elodie Kuijper Puck Moonen uit de wielen?

Wie is de knapste wielerchick van het moment? België mag dan wel het wielerland ...

Van het leven genieten met Posterbabe Yenna Van Woensel

We kregen een tof berichtje in onze mailbox. Jasmijn Dijk van Posterbabe vroeg ons ...

Sneller dan knappe Hanne Claes wordt het vandaag niet!

Of hoe we achter de feiten aanlopen… En die feiten heten Hanne Claes. Terwijl wij ...

Hosting door Fraai