Vlaams naaktmodel Marisa Papen riskeert 3 jaar cel in Turkije

Er zijn betere vooruitzichten…

De Turken zijn boos! En dit eigenlijk al dik twee jaar. Dan werden er foto’s vrijgegeven van Marisa’s uitje in Turkije waaronder ook een pikant blitzbezoek aan de moskee Aya Sophia. Zowel in de moskee als in de nabije omgeving poseerde de Limburgse knapperd met (enkel figuurlijke) ballen in haar evakostuum en laat dat nu net tegen de Turkse schenen stampen.

Het heeft een poosje geduurd maar dik twee jaar na datum wordt ze beschuldigd van “het publiekelijk vernederen van de soevereiniteit van de staat” en “bedrieglijke handelingen.” Ze riskeert voor deze feiten dan ook een gevangenisstraf van drie jaar.

Marisa zelf deed het allemaal niet omdat ze het veel te warm had in het broeierige Turkije. Neen, ze wil een statement maken. Ze noemt het een schreeuw naar verandering en ze wil mensen aanzetten na te denken zonder een religieuze of politieke overtuiging in het achterhoofd. Niet alleen de Islam maar ook het Jodendom en de Katholieke Kerk heeft ze al een bloot poepje laten ruiken. Eén ding kan je ze wel aangeven…ze blijft consequent.

Foto’s: Marisa Papen

You May Also Like

Knap ding Chanty is veel meer dan Miss Bobo

Als er één modeshow is in Vlaanderen en bij uitbreiding gewoon Vlaanderen waar ze ...

Een Miss die uit haar woorden komt: Nora Ventriglia

Missen zijn vaak piepjong, we kunnen er ook niets aan doen. Nora, mag dan ...

Is Desiree het nieuwe liefje van Dan Bilzerian?

De Playboy blijft scoren… Wie denkt dat de enige echte Playboy Hugh Hefner is, ...

Hosting door Fraai