Vlaams naaktmodel Marisa Papen riskeert 3 jaar cel in Turkije

Er zijn betere vooruitzichten…

De Turken zijn boos! En dit eigenlijk al dik twee jaar. Dan werden er foto’s vrijgegeven van Marisa’s uitje in Turkije waaronder ook een pikant blitzbezoek aan de moskee Aya Sophia. Zowel in de moskee als in de nabije omgeving poseerde de Limburgse knapperd met (enkel figuurlijke) ballen in haar evakostuum en laat dat nu net tegen de Turkse schenen stampen.

Het heeft een poosje geduurd maar dik twee jaar na datum wordt ze beschuldigd van “het publiekelijk vernederen van de soevereiniteit van de staat” en “bedrieglijke handelingen.” Ze riskeert voor deze feiten dan ook een gevangenisstraf van drie jaar.

Marisa zelf deed het allemaal niet omdat ze het veel te warm had in het broeierige Turkije. Neen, ze wil een statement maken. Ze noemt het een schreeuw naar verandering en ze wil mensen aanzetten na te denken zonder een religieuze of politieke overtuiging in het achterhoofd. Niet alleen de Islam maar ook het Jodendom en de Katholieke Kerk heeft ze al een bloot poepje laten ruiken. Eén ding kan je ze wel aangeven…ze blijft consequent.

Foto’s: Marisa Papen

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes Deel XI: Chiara Musone

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Wij spelen verpleegstertje met Anne Van Den Kieboom

Hoe je het ook draait of keert, ooit worden wij verzorgd, krijgen we eten, ...

De goede genen van Sofia Resing

Nu hebben we al heel wat vrouwelijk schoon uit België en Nederland in ons ...

Hosting door Fraai