Vier topbartenders lanceren Cocktail Maison!

In quarantaine? Geen probleem!

Door de coronacrisis zijn velen van ons verplicht om van thuis uit te werken en ons sociale leven on hold te zetten. Het contact met collega’s, vrienden en familie verwatert behalve dan via de virtuele apéro’s die overal via Skype, Zoom, Houseparty,… georganiseerd worden.

Hannah Van Ongevalle, Jurgen Nobels, Hannes Desmedt en Lou Claessens, 4 topbartenders, lanceren daarom Cocktail Maison; een pakket met twee, speciaal door hen gecreëerde, topcocktails dat online besteld kan worden en per post vacuümverpakt tot bij jou komt. Je hoeft ze enkel uit te schenken en virtueel het glas te heffen.

Dit initiatief werd onder impuls van Ann-Sophie Verstraete, co-founder van LN Drinks, opgericht om het weekend op een leuke, ontspannen manier in te gaan.

Per post ontvang je voor twintig euro (incl. verzending) twee, vacuümverpakte cocktails, inclusief gedroogde garnituur om je drankje te pimpen en een kaartje waarop staat hoe je je cocktail moet serveren. Ieder pakket bestaat uit twee LOW, twee NO of een LOW en een NO cocktail.

De combinatie van je pakket kies je zelf op www.cocktailmaison.be.

You May Also Like

Vier handen, één menu: Taycan Tasting!

Culinaire trends, je kunt ze niet bijhouden. Eén van de upcoming trends is zonder ...

De resultaten van de Gin-enquête: we hebben een probleem!

Liters gin hebben we de afgelopen jaren door de keelholte laten vloeien. Als er ...

De 7 Antwerpse terrassen van Whatmatters

Zodra er een zonnestraal door het wolkendek komt piepen, drentelen we bij Whatmatters naar ...

Hosting door Fraai