Vier topbartenders lanceren Cocktail Maison!

In quarantaine? Geen probleem!

Door de coronacrisis zijn velen van ons verplicht om van thuis uit te werken en ons sociale leven on hold te zetten. Het contact met collega’s, vrienden en familie verwatert behalve dan via de virtuele apéro’s die overal via Skype, Zoom, Houseparty,… georganiseerd worden.

Hannah Van Ongevalle, Jurgen Nobels, Hannes Desmedt en Lou Claessens, 4 topbartenders, lanceren daarom Cocktail Maison; een pakket met twee, speciaal door hen gecreëerde, topcocktails dat online besteld kan worden en per post vacuümverpakt tot bij jou komt. Je hoeft ze enkel uit te schenken en virtueel het glas te heffen.

Dit initiatief werd onder impuls van Ann-Sophie Verstraete, co-founder van LN Drinks, opgericht om het weekend op een leuke, ontspannen manier in te gaan.

Per post ontvang je voor twintig euro (incl. verzending) twee, vacuümverpakte cocktails, inclusief gedroogde garnituur om je drankje te pimpen en een kaartje waarop staat hoe je je cocktail moet serveren. Ieder pakket bestaat uit twee LOW, twee NO of een LOW en een NO cocktail.

De combinatie van je pakket kies je zelf op www.cocktailmaison.be.

You May Also Like

St. Eriks: een chipje van 10 euro …

Nu eten we wel eens graag een chipje op de Whatmatters redactie, meer nog ...

Wij zijn helemaal HOOKED aan deze rum

Zelf blijven we nog steeds trouw aan de gin tonic, maar heel wat vrienden ...

Whatmatters gaat naar de KERK

De Gentse Feesten ken je wel, of je er nu wild van wordt of ...

Hosting door Fraai