Steun een online project van Belgische makelij

Belgische ondernemers, alle ondernemers tout court, gaan de komende maanden moeilijke tijden tegemoet. In de tijden waarin horecazaken, clubs en verenigingen allerhande de deuren tijdelijk moeten sluiten, kan je hen echter ook op andere manieren steunen.

Zo is er bijvoorbeeld Pokahnights VZW, de grootste pokerclub in België die 5x per week pokertoernooien organiseert voor een lage buy-in. Tot april hebben ze alvast hun chips en kaarten opgeborgen. Hetzelfde team achter Pokahnights is dat van het online pokerproject Days of Poker. Het online project kan nu volop alle steun gebruiken. Er zijn heel wat fijne acties actief op dit moment!

Win een iPhone 11!

In maart en april kan je twee iPhone 11 toestellen winnen. De iPhone heeft 64GB geheugen en een waarde van € 809. Elke 2 dagen is er om 21u15 een online qualifier. In de finale heb je één kans op 16 om de nieuwe eigenaar van zo’n toptoestel te worden.

Citytrip Parijs voor 2 met een waarde van € 1.500

Elke dag is er om 20u stipt een toernooi in de app waarbij je doorgaat naar de finale als je het toernooi wint. Op donderdag 23 april staat de finale op het programma. De winnaar mag met twee een weekend naar het romantische Parijs en krijgt een budget van € 1.000 om in Club Circus Parijs te spenderen. Uiteraard is het tripje Parijs eender wanneer te boeken, zelfs tot in 2022 wanneer Corona eindelijk het land uit is…

Boost je bankroll

Bankroll management is niet iedereen gegeven. ’t Is dan ook niet altijd gemakkelijk om je bankroll op te werken. Maar Days of Poker maakt het je wat makkelijker met de bankroll boosters: toernooien waarbij de prijzenpot gegarandeerd is. Vanaf 4 spelers wordt er gespeeld en kunnen de euro’s beginnen rollen. Er zijn bankroll boosters met een gegarandeerde prijzenpot tot wel 100 euro.

Gratis smartphone app

Days of Poker is een gratis online Chinese poker app. Je vindt ‘m in de Apple App Store en Google Play Store. Download de app, maak een account aan en begin meteen met spelen. In crisistijden ideaal: je kan poker spelen tegen een andere speler of in toernooivorm. Fun en een portie sociaal contact gegarandeerd!

Alle info over Days of Poker vind je op de website.

Leer Open Face Chinese Pineapple Poker

Heb je nog nooit Open Face Chinese gespeeld? Geen zorgen, met deze fun pokervorm ben jij zo vertrokken. Via deze handige OFC lessenreeks heb je in no time de kneepjes van het vak onder de knie.

Oefenen in de app zelf kan natuurlijk ook! Alle nieuwe accounts krijgen 50.000 coins om mee te spelen, voldoende om alles dat je net geleerd hebt eens uit te testen.

 

You May Also Like

RetroNintendoKopen.nl – voor al je video game nostalgie

Kijk jij ook nog met veel nostalgie terug naar die pixelachtige Mario op de Nintendo ...

Alicia Vikander laat zien dat zij een echte Lara Croft is! (Video)

De tweede trailer van de nieuwe Lara Croft is net gelost en wij weten ...

Pimp Your PS4!

Staat er ondertussen een PlayStation 4 te blinken naast je 4K UHD flatscreen? Het heeft ...

Hosting door Fraai