Russische nieuwsanker bindt in stijl de strijd aan tegen hamsteraars

Dat zien we Martine Tanghe niet direct doen…

Maar willen we dat ook? Niet direct! Maar eerst tot de feiten. Hoewel Rusland een gigantisch uitgestrekt land is, er heel veel mensen wonen én grenst aan China is het op de dag van vandaag redelijk gespaard gebleven van het Coronavirus.

Niettegenstaande zijn de Russen ondertussen ook in een ‘soft lockdown’ gegaan. En wat gaat er gepaard met een lockdown? Juist, imbecielen die beginnen hamsteren. En wat hamsteren deze ‘schijtluizen’ het liefst? WC-papier.

Dat bracht de knappe Russische nieuwsanker Yana Koshkina tot een wel erg gesmaakte actie. Zo deelde ze een foto van zichzelf enkel gekleed in wc-papier. “Gelukkig heb ik nog een rolletje toiletpapier gevonden in de supermarkt. Nu ben ik klaar voor zelfquarantaine”, voegde de knapperd er fijntjes aan toe…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Яна Кошкина (@yana_koshkina_official) op

You May Also Like

Amberleigh West laat zich op Twitter van beste (naakte) kant zien. (NSFW)

Dit 26-jarig Amerikaans model was even de geschiedenis ingegaan als laatste naakte ‘Playmate of ...

Met Emilie De Roover overwin je zonder meer jouw vliegangst

Een stewardess waar wij van smelten… Stewardessen? Het blijft een bepaalde aantrekkingskracht hebben op ...

Nieuw speeltje Vladimir Poetin is een bom!

En neen, hiermee gaat hij geen wereldoorlog ontketenen. Voetbalfans weten dat het WK van ...

Hosting door Fraai