Pech in de liefde? Partyhotel op Ibiza lanceert ‘Divorce Package’

En nu maar hopen dat je nog kan vertrekken

Het kan in tijden van het Coronavirus verschillende kanten op. Of je maakt baby’s aan de lopende band, of je slaat elkaars kop in na veertien dagen quarantaine met je vrouw, lief, bijslaap of niet meer weg te krijgen Tinder-date. Voor zij die in de laatste situatie zitten en de liefde vaarwel zeggen, of moesten zeggen, is er hoop in deze verdrietige periode. Zo biedt Ushuaïa Beach Hotel een ‘Divorce Package’ aan onder het motto ‘You’ll have the tears…of happiness’.

Het Ushuaïa Beach Hotel, het bekendste party-hotel, dat we ook kennen als de thuisbasis van onze Vlaamse helden Dimitri Vegas & Like Mike, weet wel hoe ze afleiding moet brengen tijdens een periode van liefdesperikelen. En ze doen dit niet alleen voor de nieuwe vrijgezellen, ook voor hun vrienden. Ideaal om je problemen te vergeten in stijl.

Waaruit bestaat de deal? Een weekendje (twee overnachtingen) Ibiza met minimaal vijf kamers waaronder een ‘Party All Night Long’ kamer voor de ‘leider’ (of was het lijder?) van het feest. Verder krijg je een ‘onverwacht ontbijt’ (wat dat ook moge zijn), is er een jacuzzi, krijg je een ‘Be Single’ buffet en kan je lekker cocktails gaan nippen op het dakterras, met romantische uitzichten over heel Ibiza. Je kan een lotgenoot tegenkomen, weet je wel?

Kostprijs van al dit leuks? Startend vanaf 599 euro per persoon per kamer. Uiteraard zal je in het hoogseizoen waar de bete Dj’s ter wereld elke avond de site rond het zwembad plat spelen wat dieper in de buidel moeten tasten, of zo’n 700 euro.

Boeken doe je hier.

Credits: Ushuaïa Beach Hotel

You May Also Like

Whatmatters Weekend Tip: Cirque Magique

Magie bevindt zich dit weekend in Ledegem!  Ledegem? Je moet al van goede aardrijkskundige ...

Hosting door Fraai