Olivia, sowieso het prinsesje in de nieuwe reeks Ex On The Beach (Interview)

Ex On The Beach? Wél, gooi het recept van Temptation Island en Geordie Shore in de blender, gooi er nog de nodige portie drama en pikant sausje extra testosteron en oestrogeen over en je hebt het immer populaire programma op MTV. En dat er sinds een paar jaar ook een Vlaams/Nederlandse productie is, maakt het er alleen maar beter op. In het, ondertussen al, zesde seizoen zien we een voor ons gekend gezicht terug. Olivia, Miss Fashion 2019 en knapperd wiens dansbeentjes we al meermaals mochten spotten in de hipste club van België, The Villa. Wij zochten ze in volle Corona-crisis op…en ja, we bleven minstens anderhalve meter uit de buurt…

Dag Olivia, Stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Sociaal, lief, bescheiden, kritisch, kalm.

Niet wat je van een deelnemer EOTB mag verwachten eigenlijk! Waar ben je zoal mee bezig de laatste tijd? 
In tijden van Corona en quarantaine houd ik mij vooral bezig met Netflix en eten!😅Eten? In ieder geval lijkt het alsof er nog geen gram is bijgekomen! Over EOTB gesproken, hoe zijn ze bij jou terechtgekomen? 
Ik werd gevraagd om deel te nemen.

Hadden we zelf wel kunnen voorspellen. Heb je er lang over moeten nadenken? 
Toch wel enkele weken…

Vertel…
Ik wist niet of dit wel iets voor mij was, omdat ik heel gevoelig ben en niet van ruzie hou. Langs de andere kant had ik wel zin in een gezellige zonvakantie. Terugkijkend op de ervaring zou ik zeker nog eens meedoen aan de show, het was een leuke ervaring. Dit maak je niet elke dag mee!😉Wij zijn eigenlijk heel benieuwd hoe een dag er in de villa uitziet… 
Elke dag is anders. Soms moet je naar het strand of op date. Andere dagen kan je chillen in de villa, gaan sporten of wat zonnen. Alles hangt af van the ‘tablet of terror’.

 

De meeste gehate tablet ter wereld…en dan hebben we het nog niet over het geluid deze produceert. Gaat het er echt allemaal zo heet an toe zoals je ziet op tv?
Het is een show is vol romances, echte liefde, exen en verrassingen. Dit seizoen gebeuren er nieuwe dingen waar niemand op voorbereid was. Er is bij Ex On The Beach niets in scène gezet of geforceerd. De productie bereidde natuurlijk wel dates voor en soms moest iets, zoals het aanlopen op het strand, opnieuw worden opgenomen, maar alles wat je ziet, is wel echt zoals het ging. Alle reacties en gebeurtenissen zijn dus wel echt. Dat zal je ook wel kunnen zien aan mijn reacties.

We zijn alvast heel benieuwd! Hou je er ook vriendschappen aan over of is het allemaal haat en jaloezie?
Met de 8 ‘originals’ vormden we van in begin een hechte groep. Iedereen kwam altijd op voor elkaar. We zijn nog steeds one team. Met de exen verliep het soms wat moeilijker… nu nog steeds.
😂

Haha! Hoe ben je eigenlijk te verleiden?
Ik val niet op uiterlijk dus humor vind ik heel belangrijk. Ik houd van aandacht, maar het mag ook niet too much zijn want daar knap ik op af. Ik moet zelf ook een beetje moeite kunnen doen.

Een vrouw die graag de touwtjes in handen heeft dus! Waar zie je jezelf staan binnen 5 jaar?
Momenteel ben ik bezig met mijn eigen webshop. Binnenkort komt alles online, maar hier kan ik nog niet veel over zeggen. Ik hoop dat het een succes wordt. Daarnaast wil ik tegen dan een sterke relatie…

En voor die relatie er komt, gaan we nog snel voor een vluggertje…
Euh…ok dan…

Ok, hier gaan we…

Het duurste item in mijn kleerkast is…Tas van LV
Mijn favoriete designermerk is…Dior
Mijn favoriete reisbestemming is…Dominicaanse Republiek
Mijn favoriete stad is…Mykonos
Bikini of lingerie? Bikini
Mooi dom of lelijk slim? Lelijk slim
My ultimate crush is…David Beckham

Ik word helemaal wild van…Chocolade
Ik voel me het meest sexy als ik…Dans
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn gsm checken
Als ik de lotto win dan…Geef ik mama en papa de helft
Ochtend- of avondseks? Avond
De seks in de villa was altijd veilig of euh, andere vraag aub…Hahaha mag je zelf invullen…

We waren er helaas niet bij! Soit, alle gekheid op het pretstokje, heel veel succes in alles wat je verder onderneemt, geniet ervan en hopelijk zien we je nog wel eens passeren in één van de betere dansetablissementen die onze regio rijk is. Wij blijven je alvast met heel veel plezier volgen. En volgen? Dat kan iedereen via INSTAGRAM of via MTV natuurlijk! 

You May Also Like

Candice Swanepoel is terug…en hoe!

Het 28-jarig Zuid -Afrikaans model keert terug bij Victoria’s Secret, het overheerlijke lingeriemerk dat ...

Knapperd Kendall Jenner: "Ja, ik wil op date met een vrouw!"

Wat gaat haar nieuwe vriendje, basketbalster Blake Griffin hiervan zeggen? Als er iets is ...

Wordt Veerle een Inked Magazine Cover Girl?

Een droom die werkelijkheid kan worden! “Ik ben 27 jaar en een mama met ...

Hosting door Fraai