Netflix haalt Tarantino, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio binnen

Streamingtip van de bovenste plank…

Straffe kost van Netflix. Waar het meestal wel heel lang duurt alvorens een topfilm te streamen valt, kan er af en toe een leuke verrassing uit de bus vallen. Zo krijgen we uit de Neflix-wandelgangen te horen dan Quinten Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’ sneller dan ooit zal te zien zijn op de streaming-site. Volgens onze bronnen zullen vanaf 13 april Rick Dalton en Cliff Booth dan ook te zien zijn op jouw beeldscherm, en dit na nog geen jaar na de officiële release van de film.

Dat de film goed scoorde hoeft geen betoog. Zo scoort de film een mooie 7,7 op IMDb, werd het meesterwerk voor tien Oscars genomineerd waarvan er uiteindelijk twee beeldjes richting Pitt en Tarantino’s huiskamer verhuisde. Zo kreeg Brad Pitt de Oscar voor ‘Best Supporting Actor’ en nam het productieteam de Oscarvoor  ‘Best Production Design‘ in ontvangst.

Oh ja, en we vergeten bij deze de knappe Margot Robbie nog te vermelden. Naast Brad Pitt en Leo DiCaprio misschien nog wel de beste reden om in april in je luie zetel te ploffen.

 

 

You May Also Like

En de prijs voor knapste steracteur, sterartiest gaat naar: Tinne Oltmans!

Vandaag kan je op Eén kijken naar de eerste aflevering van het vierde seizoen ...

Yana uit Temptation Island deelt ons diepste bedgeheimen! (Video)

Vanavond is het weer zover. Dan kunnen we zien hoever het staat met de ...

Heren van Whatmatters worden echte “Handymannen”!

We steken de handen uit de mouwen… Ok, in tijden van Love Island worden ...

Hosting door Fraai