Netflix haalt Tarantino, Brad Pitt en Leonardo DiCaprio binnen

Streamingtip van de bovenste plank…

Straffe kost van Netflix. Waar het meestal wel heel lang duurt alvorens een topfilm te streamen valt, kan er af en toe een leuke verrassing uit de bus vallen. Zo krijgen we uit de Neflix-wandelgangen te horen dan Quinten Tarantino’s ‘Once Upon a Time in Hollywood’ sneller dan ooit zal te zien zijn op de streaming-site. Volgens onze bronnen zullen vanaf 13 april Rick Dalton en Cliff Booth dan ook te zien zijn op jouw beeldscherm, en dit na nog geen jaar na de officiële release van de film.

Dat de film goed scoorde hoeft geen betoog. Zo scoort de film een mooie 7,7 op IMDb, werd het meesterwerk voor tien Oscars genomineerd waarvan er uiteindelijk twee beeldjes richting Pitt en Tarantino’s huiskamer verhuisde. Zo kreeg Brad Pitt de Oscar voor ‘Best Supporting Actor’ en nam het productieteam de Oscarvoor  ‘Best Production Design‘ in ontvangst.

Oh ja, en we vergeten bij deze de knappe Margot Robbie nog te vermelden. Naast Brad Pitt en Leo DiCaprio misschien nog wel de beste reden om in april in je luie zetel te ploffen.

 

 

You May Also Like

Game of Thrones trapt seizoen af met 8 verschillende whisky's!

Game of Thrones on the Rocks please… Whisky moet je leren drinken…voor zij die ...

Kurkdroog gaat lekker hilarisch nat op de Gentse Feesten (Video)

Waarmee kan iemand punten scoren in bed? Sowieso afmaken in de douche… Helden zijn ...

Dit is ze! Het nieuwe lief van Leonardo DiCaprio

Voor eventjes toch… Als er één man op aarde rondloopt die tijdens het veranderen ...

Hosting door Fraai