Maak kennis met de onverwoestbare Cyberphone

De Cybertruck van Tesla kreeg onmiddellijk heel wat aandacht, zowel positief als negatief. Er kwam veel commentaar op het onconventionele ontwerp en de theatrale onthulling van de truck.

De pick-up truck zorgde echter ook voor heel wat inspiratie. LEGO-enthousiast BrickinNick maakte een coole replica van de vrachtwagen uit LEGO-stenen en telefoonontwerper Jonas Daehnert stelde een conceptuele smartphone samen die gebaseerd is op de indrukwekkende pick-up van Tesla: de Cyberphone.

Stevig en functioneel

De Cyberphone is een onverwoestbare smartphone met een 7-inch scherm en roestvrijstalen afwerking. Het schuine ontwerp met zwart glas op de bovenste helft beschikt over een drievoudige camera en een handig strooklicht aan de bovenkant, gebaseerd op de koplampen van de Cybertruck. 

De voorkant van de smartphone is opvouwbaar en functioneert als standaard en schermbeschermer. Het marmeren oppervlak is geïnspireerd op het marmeren interieur van de Cybertruck. 

De behuizing van de smartphone is bestand tegen invloeden van buitenaf. De achterkant, de zijkanten en zelfs het scherm worden verborgen onder metalen platen. Ondanks de stevige bescherming, komt de functionaliteit van het toestel niet in het gedrang. 

Het Russische luxe technologiebedrijf Caviar heeft onlangs de Cyberphone aangekondigd. Caviar staat bekend voor het maken van bijzondere versies van de nieuwste iPhones, zoals modellen met goud en diamanten.

iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro werd volledig aangepast om eruit te zien als de beruchte elektrische vrachtwagen van Tesla. De esthetiek van de telefoon werd gebaseerd op de hoekige lijnen van de Cybertruck. Caviar zal slechts 99 exemplaren uitbrengen van de unieke iPhone.

De iPhone 11 Pro is een smartphone voor veeleisende professionals. Het is de krachtigste en meest geavanceerde smartphone die Apple tot nu toe heeft uitgebracht. Dit toestel beschikt over een A13 Bionic-chip, een vernieuwd camera-systeem en de langste batterijduur ooit.

Deze nieuwe iPhone is bijzonder geschikt voor professionals die houden van de nieuwste technologieën, maar het toestel kan natuurlijk voor veel meer doeleinden worden ingezet. Dit krachtige apparaat kan namelijk alles aan. Of je nu wilt spelen op online videoslots of een serie op Netflix wilt bekijken, ook op vlak van entertainment biedt deze iPhone enkel topkwaliteit.

Peperduur

Voor wie de Cybertruck van Tesla niet kan betalen, is de aangepaste iPhone geïnspireerd op de truck misschien wel de perfecte oplossing. Al hangt hier ook een stevig prijskaartje aan vast. De Cyberphone is nog steeds aanzienlijk duurder dan de gemiddelde smartphone met een prijskaartje van minstens 10.000 euro. En net zoals de Cybertruck zelf zul je ervan houden of er een hekel aan hebben.

You May Also Like

Een vet GoPro-jaar in één nog vettere video!

Onze Mister C. gespot? We moeten het nog eens bekijken maar de waaghals op ...

Baden in extreme luxe…Bentley Flying Spur

Die mag in de garage… Een Bentley een wagen voor de oude misschien wel ...

Sinds wanneer kan je editen terwijl je filmt? Met deze app kan het NU!

Ben je die editor die elk filmpje zo aantrekkelijk mogelijk maakt? Dan hebben we ...

Hosting door Fraai