Lockdown? Doe net als Frank en de ‘Lau’ en open een virtueel café

Atje voor sfeer…

Zit je in een lockdown? Dan kan je maar beter het aangename aan het onaangename koppelen en proberen samen het sociaal isolement proberen te doorbreken. Hoe? Door bijvoorbeeld een virtueel café te openen, net als Frank Molnar en zijn blonde muze Marissa Galle en Laurens ‘de Lau’ Nuyens met zijn ongelooflijk ravissante Roos, alle vier ondertussen wonend in het verre Amerika. Het wordt zo te zien dan ook tijd dat ook wij onze visum voor Amerika aanvragen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door frankmolnar (@frankmolnar) op

Via de gesloten Facebookgroep ‘Belgians in the USA’ deden zij een oproep aan alle landgenoten om zondag samen een pintje te gaan pakken: “We willen graag met alle Belgen in de VS eventjes samen komen om te ‘zeveren’, zoals op café”, aldus Frank afgelopen week.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

Zo gezegd, zo gedaan. Deze vier helden en heldinnen die ondertussen in het verre Vegas en Los Angeles wonen, openden gisterenavond 18u (3u vannacht onze tijd) dan ook het eerste Belgische virtuele café voor hun vrienden in de VS. Aan twee voorwaarden moesten worden voldoen om een ‘VIP-bandje’ te bemachtigen. Je moest in de VS wonen én je moest Belgisch bier voor handen hebben. Tenzij je een Whatmatters-redacteur bent natuurlijk, dan hadden we voorlopig nog geen visum Amerika nodig en volstond het bier…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laurens Nuyens (@laurensnuyens) op

Hoe ze op dit idee waren gekomen? “We spreken geregeld samen af, zij het in Las Vegas, zij het in Los Angeles. Telkens opnieuw memorabele avondjes. Net nu we opnieuw plannen gemaakt hadden om nog eens samen te komen gooide de lockdown roet in het eten en moesten we op zoek gaan naar een alternatief. We vonden het dan ook een leuk idee om via een ‘conference call’ samen te komen met Belgen die ook in de VS wonen. En zo kunnen we op een toffe manier de Belgen in Amerika wat beter leren kennen.”, vertelt Frank.

En of het vannacht een gezellige boel werd. Extra groot voordeel…er moest al zeker niet gereden worden want laat duidelijk zijn dat rijden en drinken in de VS gelijk staat met een mugshot en nachtje brommen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FASHION • BEAUTY • LIFESTYLE (@marissagalle) op

 

 

You May Also Like

Marisa Papen uit de kleren voor goed doel! Wij kopen, U toch ook? (NSFW)

#PLASTICSUSHI GOES #PLANETPLASTIC ‘Not only life underneath the Big Blue surface has considerable marks ...

De tropen in Utrecht: Rum Club

We zweren bij een gin tonic, zwelgen in de champagne, maar ook voor een ...

Deze echte mannen-barbecue mag niet ontbreken in jouw crib!

Wie zegt dat alleen bier of olie uit een vat komt? “Jens, heb je ...

Hosting door Fraai