Lockdown? Doe net als Frank en de ‘Lau’ en open een virtueel café

Atje voor sfeer…

Zit je in een lockdown? Dan kan je maar beter het aangename aan het onaangename koppelen en proberen samen het sociaal isolement proberen te doorbreken. Hoe? Door bijvoorbeeld een virtueel café te openen, net als Frank Molnar en zijn blonde muze Marissa Galle en Laurens ‘de Lau’ Nuyens met zijn ongelooflijk ravissante Roos, alle vier ondertussen wonend in het verre Amerika.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door frankmolnar (@frankmolnar) op

Via de gesloten Facebookgroep ‘Belgians in the USA’ deden zij een oproep aan alle landgenoten om zondag samen een pintje te gaan pakken: “We willen graag met alle Belgen in de VS eventjes samen komen om te ‘zeveren’, zoals op café”, aldus Frank afgelopen week.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Vandekerckhove (@roses_cloud) op

Zo gezegd, zo gedaan. Deze vier helden en heldinnen die ondertussen in het verre Vegas en Los Angeles wonen, openden gisterenavond 18u (3u vannacht onze tijd) dan ook het eerste Belgische virtuele café voor hun vrienden in de VS. Aan twee voorwaarden moesten worden voldoen om een ‘VIP-bandje’ te bemachtigen. Je moest in de VS wonen én je moest Belgisch bier voor handen hebben. Tenzij je een Whatmatters-redacteur bent natuurlijk, dan volstond het bier…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Laurens Nuyens (@laurensnuyens) op

Hoe ze op dit idee waren gekomen? “We spreken geregeld samen af, zij het in Las Vegas, zij het in Los Angeles. Telkens opnieuw memorabele avondjes. Net nu we opnieuw plannen gemaakt hadden om nog eens samen te komen gooide de lockdown roet in het eten en moesten we op zoek gaan naar een alternatief. We vonden het dan ook een leuk idee om via een ‘conference call’ samen te komen met Belgen die ook in de VS wonen. En zo kunnen we op een toffe manier de Belgen in Amerika wat beter leren kennen.”, vertelt Frank.

En of het vannacht een gezellige boel werd. Extra groot voordeel…er moest al zeker niet gereden worden want laat duidelijk zijn dat rijden en drinken in de VS gelijk staat met een mugshot en nachtje brommen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FASHION • BEAUTY • LIFESTYLE (@marissagalle) op

 

 

You May Also Like

Iedereen aan de wijn is weg tandplak én keelpijn

Eindelijk een onderzoek waar we iets mee zijn… Een flesje wit om te serveren ...

Klaasje van K3 staat superstrak!

Mannen, een sixpack om jaloers op te zijn! Hoeven we je Klaasje nog voor te ...

Onze redactie op bezoek bij Casa Cartel in oude villa Pfaff

Toen via allerhande media (kranten/radio/…) bekend werd dat  Gill Quisquater, zoon van zanger Sergio, ...

Hosting door Fraai