Knapperd Kendall Jenner groots in Calvin Klein

Wat een beauty!

Calvin Klein heeft deze week zijn Spring 2020 campagne #MyCalvins Spring gelanceerd. Het gezicht van deze campagne is niemand minder dan de knapste uit de ‘Kardashian-clan’, Kendall Jenner.

De meest pure, of beter gezegd de minst aan gesleutelde van de (half)zusjes K. is al langer de favoriete van menig ontwerpers. Zo is of beter was ze ook diegene die mocht meehollen tijdens de wereldberoemde en ondertussen, jammerlijk, ter ziele gegane Victoria’s Secret Fashion Shows. Dat is ook de marketingbonzen van Calvin Klein niet ontgaan, zij weten als geen ander dat ze met Kendall sowieso scoren.

“Het is altijd fantastisch om op de set van Calvin Klein rond te lopen”, liet een enthousiaste Kendall Jenner weten. “Ditmaal werkte ik samen met onder anderen SZA en Hunter Schafer. Op deze inspirerende vrouwen ben ik een soort van verliefd geworden.”. Over verliefd gesproken… “Kendall, wil jij het met ons aan?”

Credits: CK

You May Also Like

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...

Beestig het Animal Pack 3.0 van Nike

Ben jij een beetje een beest? Dan heeft Nike wat voor jou! Met hun ...

Uniek in alle vormen van het woord…Coeshi Vanderpuye

Amsterdam, dat was lang geleden! Toen we vroegen aan de knappe Coeshi waar we ...

Hosting door Fraai