iPhone 12, wat weten we al?

Terug naar het design van de iPhone 4? 

Als je aan 100 Apple-fans vraagt welke iPhone ze tot op de dag van vandaag de mooiste vonden, is het topantwoord de vierde in de reeks, de iPhone 4. In het najaar mogen we, ongetwijfeld, reeks nummer 12 onthullen. En wordt het opnieuw de beste uit de reeks! Ongetwijfeld! Maar wordt het ook de mooiste? Koffiedik kijken!

Toch is het succes van het design van de iPhone 4 wel blijven hangen bij de designers van Apple en halen ze sommige geslaagde recepten terug vanonder het stof. Zo zal de metalen frame om het apparaat terug komen en zal het ontwerp iets platter zijn.

De voorkant van het scherm heeft nu al bijna geen zichtbare rand meer om het display heen zitten, meer nog, nu willen ze hem zelfs volledig weg. Ze hebben zelfs de camera zo klein kunnen maken dat ze het in de rand van het toestel kunnen verwerken. De voorkant van het toestel zal dan enkel nog bestaan uit een display.

Over camera gesproken, daar waar in de iPhone 11 al een uitstekende camera zat, zal deze van de 12 nog een stuk beter zijn en dan vooral bij de 12 Pro Max, het topmodel met zijn 6,7 inch groot scherm. Nieuw is de nieuwe sensor stabilisator. Hierdoor maakt zelfs iemand zonder vast hand haarscherpe foto’s.

Of dit alles zich ook zal vertalen in de prijs? Ja! Opnieuw zal de nieuwste iPhone ook direct de duurste iPhone ooit worden. Waar de 11 nog zat met een instapprijs van 1.159 euro zal dit nu vermoedelijk 30 tot 100€ duurder zijn, dit mede dankzij een 5G-modem die in het toestel zal zitten.

Of het effectief september zal zijn wanneer de iPhone12 wordt gelost is ook nog niet zeker. Het Coronavirus strooit momenteel wat roet in het eten en verwacht wordt dat we twee extra maanden zullen moeten wachten op het nieuwe topmodel. Tot dan moeten we het doen met ‘gelekte’ al dan niet representatieve foto’s…

Bron: iCreatemagazine

 

 

You May Also Like

Gocase: Braziliaanse creativiteit

Meer dan eens hebben we onze smartphone al uit onze handen laten glippen, in ...

Michael Kors gaat mee met de tijd

Michael Kors, wie heeft het merk nog niet opgemerkt in het straatbeeld? Van sobere ...

Elke 6 maanden een nieuw armsnoepje rond je pols

Een Rolex? Graag, maar jammer genoeg geen spek voor onze bek. Als we ooit ...

Hosting door Fraai