Hoe Kim Kardashian zich in een pijnlijk latex-pakje hijst? Zo!

Ze heeft er twee assistentes voor nodig…
Dat de bekendste Kardashian er alles voor over heeft om vol in de schijnwerpers te lopen, wisten we al. Dat ze dan ook de meest excentrieke outfits durft uitkiezen ook en dat dit soms uren voorbereidingen vergt, konden we ons al voorstellen. Zo ook onlangs tijdens haar passage op de Paris Fashion Week.Daar dacht ze indruk te maken met een gouden latexpak. Dat ze hier met haar welgevormde, euh, vormen niet zo makkelijk in te hijsen was, had ze goed ingecalculeerd en ze riep de hulp in van twee assistentes.

“Fuck, wat doet dit pijn zeg”, horen we haar nog roepen terwijl haar twee hulpjes letterlijk en figuurlijk de laatste plooitjes gladstrijken. En nu maar hopen dat ze niet te snel een bezoekje moest brengen aan het toilet…


Cover: YouTube

You May Also Like

Een plus vijftiger aan de haak slaan? Indien J.LO…GRAAG!

We liegen…bijna 50… Nog 166 dagen, bij het publiceren zo’n 3.669 uur, 238.140 minuten ...

Jennifer Lopez’ heupbewegingen maken ons stapelzot

Schudden met dat kontje, snollebolleke! Dat er op schoonheid geen leeftijd staat weten we ...

Waar kennen wij ravissante schoonheid Elize van der Horst van?

Wat? Kinderen voor Kinderen? Ja, wij zijn midden dertigers en zijn opgegroeid met liedjes ...

Hosting door Fraai