Hoe Kim Kardashian zich in een pijnlijk latex-pakje hijst? Zo!

Ze heeft er twee assistentes voor nodig…
Dat de bekendste Kardashian er alles voor over heeft om vol in de schijnwerpers te lopen, wisten we al. Dat ze dan ook de meest excentrieke outfits durft uitkiezen ook en dat dit soms uren voorbereidingen vergt, konden we ons al voorstellen. Zo ook onlangs tijdens haar passage op de Paris Fashion Week.Daar dacht ze indruk te maken met een gouden latexpak. Dat ze hier met haar welgevormde, euh, vormen niet zo makkelijk in te hijsen was, had ze goed ingecalculeerd en ze riep de hulp in van twee assistentes.

“Fuck, wat doet dit pijn zeg”, horen we haar nog roepen terwijl haar twee hulpjes letterlijk en figuurlijk de laatste plooitjes gladstrijken. En nu maar hopen dat ze niet te snel een bezoekje moest brengen aan het toilet…


Cover: YouTube

You May Also Like

Mooiste kind ter wereld is nu ook de knapste vrouw…

Geen lelijk eendje… Neen, het verhaal van het lelijke eendje dat zich ontpopt tot ...

Leeuwin Lio houdt van dieren en modellenwerk…

Hoe we bij haar terecht gekomen waren? Goede vraag, gewoon toevallig eigenlijk. Af en ...

Mooi deernes in Vintage Defender maken het vandaag toch een beetje zomer

Wij stonden vanochtend op, scheurden de maand juni van onze kalender en keken verontrustend ...

Hosting door Fraai