Hoe Kim Kardashian zich in een pijnlijk latex-pakje hijst? Zo!

Ze heeft er twee assistentes voor nodig…
Dat de bekendste Kardashian er alles voor over heeft om vol in de schijnwerpers te lopen, wisten we al. Dat ze dan ook de meest excentrieke outfits durft uitkiezen ook en dat dit soms uren voorbereidingen vergt, konden we ons al voorstellen. Zo ook onlangs tijdens haar passage op de Paris Fashion Week.Daar dacht ze indruk te maken met een gouden latexpak. Dat ze hier met haar welgevormde, euh, vormen niet zo makkelijk in te hijsen was, had ze goed ingecalculeerd en ze riep de hulp in van twee assistentes.

“Fuck, wat doet dit pijn zeg”, horen we haar nog roepen terwijl haar twee hulpjes letterlijk en figuurlijk de laatste plooitjes gladstrijken. En nu maar hopen dat ze niet te snel een bezoekje moest brengen aan het toilet…


Cover: YouTube

You May Also Like

Girl Next Door: Elien Grosemans

Bij Whatmatters zijn we gewend trends op te snorren en nadien vooral te volgen. ...

Julia Rose is een hete doos

Een deugnietje eerste klas… Noem één model dat meer deugnieterij heeft dan het kwadraat ...

Bij ons speelt TIA LINEKER altijd!

Gary Lineker, JA, die kennen we. Deze gewezen spits had een neus voor doelpunten, ...

Hosting door Fraai