Grenzen dicht? Daar doet Tinder niet aan mee!

Ze zetten ze net open! 

Voor de hevige ‘Tinderaars’ onder ons zijn het verre van plezante tijden. Daar ze enkel hun kot mogen verlaten voor uiterst noodzakelijke verplaatsingen, is het dus verboden om, hoe hoog de nood ook moge zijn, zich te verplaatsen om op verplaatsing de horizontale Tango te gaan dansen. Redelijk vervelend wanneer de natuur zijn eerste zonnestralen op ons afvuurt en hierdoor de goesting om je voort te planten steeds steviger aangewakkerd wordt.

En dat heeft Tinder goed begrepen. Zij zetten bij deze dan ook de grenzen open. Virtueel gezien dan. Zo bieden ze vanaf nu (tot 30 april al zeker) zijn paspoortfunctie gratis aan. Dat wil zeggen dat singles met mensen vanaf nu over de hele wereld kunnen chatten.

Zo kan je specifiek een match zoeken in een bepaalde stad en wat extra talenkennis opdoen. Een wulpse Française? Een degelijke Duitse? Een pikante Letse? Een hete Russische? Of toch liever een geteisterde maar bloedmooie Italiaanse? Alles kan! Nu de grenzen overal uit veiligheid dichtgaan, hoopt Tinder dat mensen met de grenzen virtueel open te zetten toch in contact blijven met elkaar.

Mooi toch?

Credits: Pixabay

You May Also Like

Onderzoek wijst uit: Mannen luisteren niet naar vrouwen

Selectief doof… Heb je toevallig de vraag om even de vuilbakken buiten te zetten, ...

2019 inzetten met een knaller doe je op Sex Island

De enige die vuurwerk afsteekt ben jijzelf We hebben ooit al wel eens gesproken ...

Schrijf je nu in voor Love Island…de heetste reality love- en datingshow ever!

Vergeet Tinder… Verlang je naar de zon, een luxueus resort, cocktails à volonté en ...

Hosting door Fraai