Grenzen dicht? Daar doet Tinder niet aan mee!

Ze zetten ze net open! 

Voor de hevige ‘Tinderaars’ onder ons zijn het verre van plezante tijden. Daar ze enkel hun kot mogen verlaten voor uiterst noodzakelijke verplaatsingen, is het dus verboden om, hoe hoog de nood ook moge zijn, zich te verplaatsen om op verplaatsing de horizontale Tango te gaan dansen. Redelijk vervelend wanneer de natuur zijn eerste zonnestralen op ons afvuurt en hierdoor de goesting om je voort te planten steeds steviger aangewakkerd wordt.

En dat heeft Tinder goed begrepen. Zij zetten bij deze dan ook de grenzen open. Virtueel gezien dan. Zo bieden ze vanaf nu (tot 30 april al zeker) zijn paspoortfunctie gratis aan. Dat wil zeggen dat singles met mensen vanaf nu over de hele wereld kunnen chatten.

Zo kan je specifiek een match zoeken in een bepaalde stad en wat extra talenkennis opdoen. Een wulpse Française? Een degelijke Duitse? Een pikante Letse? Een hete Russische? Of toch liever een geteisterde maar bloedmooie Italiaanse? Alles kan! Nu de grenzen overal uit veiligheid dichtgaan, hoopt Tinder dat mensen met de grenzen virtueel open te zetten toch in contact blijven met elkaar.

Mooi toch?

Credits: Pixabay

You May Also Like

5 tips om te scoren bij je schoonvader

Je schoonvader maakt of kraakt je, dus je zet maar beter je beste beentje ...

Deugniet Mister C. gaat op zwier met plastiek vertier

Voor zij die houden van siliconen… Ik hou van de vrouwen, voila, “the word ...

Mannen opgelet! Zo koop jij de perfecte lingerie voor haar

Een cadeau waar ook jij iets aan hebt!  Ok, we zijn misschien net iets ...

Hosting door Fraai