Dit is de nieuwe Batmobile en dit weten we al over het verhaal

Geen Joke(r)

Terwijl er meer en meer dingen over ‘The Batman’, de superheldenfilm waar na een pak issues de opnames nu eindelijk op kruissnelheid liggen, te weten komen heeft regisseur Matt Reeves met een paar (wazige) foto’s de Batmobile onthuld.

Wat we kunnen zien is dat de nieuwe Batmobile zeker geen (onrealistische) tank is. Bruce Wayne, vertolkt door Robert Pattinson (en niet meer Ben Affleck), zal het doen met een omgebouwde musclecar, inclusief waanzinnig grote motor in het midden. Allemaal een pak realistischer dan de ‘Batmobiles’ die we uit de andere films kennen. Dat klopt trouwens ook met het (vermoedelijke) verhaal en insteek van de film, dat meer over het detectivewerk van onze vleermuisman zal gaan. Zo zou de film vooral inzoomen op “Year Two” van de Bruce Wayne a.k.a. de Caped Crusader en zou hiermee vooral een verhaal laten zien hoe Batman weet te relativeren dat hij de World’s Greatest Detective in Gotham City is.

Het is ondertussen ook al bekend dat Batman met zijn Batmobile slechteriken als Zoë Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), John Turturro (Carmine Falcone) en Colin Farrell (Oswald Cobblepot/Penguin) op zijn pad tegenkomt. Nog geen Joker dus…

Releasedatum van de film? 25 juni 2021. Dan kunnen we hem in alle geuren en kleuren bewonderen.

Credits: Matt Reeves

You May Also Like

Waar blijft de Tesla Roadster?

Nog even (lang) geduld… Terwijl Elon Musk satellieten aan de lopende band de ruimte ...

Hypercar met 12,3L V16 met 5.007 PK speelt wat in woestijn Dubai

Spelen? Ja, want echt menens is het niet als we de ondertitel mogen geloven. ...

Thank god I'm a Countryman

Mini Countryman De tijd dat je je als man moest schamen als je uit ...

Hosting door Fraai