Dit is de nieuwe Batmobile en dit weten we al over het verhaal

Geen Joke(r)

Terwijl er meer en meer dingen over ‘The Batman’, de superheldenfilm waar na een pak issues de opnames nu eindelijk op kruissnelheid liggen, te weten komen heeft regisseur Matt Reeves met een paar (wazige) foto’s de Batmobile onthuld.

Wat we kunnen zien is dat de nieuwe Batmobile zeker geen (onrealistische) tank is. Bruce Wayne, vertolkt door Robert Pattinson (en niet meer Ben Affleck), zal het doen met een omgebouwde musclecar, inclusief waanzinnig grote motor in het midden. Allemaal een pak realistischer dan de ‘Batmobiles’ die we uit de andere films kennen. Dat klopt trouwens ook met het (vermoedelijke) verhaal en insteek van de film, dat meer over het detectivewerk van onze vleermuisman zal gaan. Zo zou de film vooral inzoomen op “Year Two” van de Bruce Wayne a.k.a. de Caped Crusader en zou hiermee vooral een verhaal laten zien hoe Batman weet te relativeren dat hij de World’s Greatest Detective in Gotham City is.

Het is ondertussen ook al bekend dat Batman met zijn Batmobile slechteriken als Zoë Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), John Turturro (Carmine Falcone) en Colin Farrell (Oswald Cobblepot/Penguin) op zijn pad tegenkomt. Nog geen Joker dus…

Releasedatum van de film? 25 juni 2021. Dan kunnen we hem in alle geuren en kleuren bewonderen.

Credits: Matt Reeves

You May Also Like

Vrijgevige Cristiano Ronaldo heeft nieuw speelgoedje…

Een Bugatti Centodieci Als we de Duitsers van ‘Bild’ mogen geloven heeft (misschien wel) ...

In de ban van de nieuwe Mercedes-Benz C Coupé

We hebben het wel voor Duitsers. We spreken dan niet over de mannen in ...

BMW M8 Competition vliegt in 7 min 32 seconden over Ring (video)

Niet de Antwerpse Ring, wel de Nürburgring… 7:32,79 over de Nordschleife, mooie prestatie als ...

Hosting door Fraai