Dit is de nieuwe Batmobile en dit weten we al over het verhaal

Geen Joke(r)

Terwijl er meer en meer dingen over ‘The Batman’, de superheldenfilm waar na een pak issues de opnames nu eindelijk op kruissnelheid liggen, te weten komen heeft regisseur Matt Reeves met een paar (wazige) foto’s de Batmobile onthuld.

Wat we kunnen zien is dat de nieuwe Batmobile zeker geen (onrealistische) tank is. Bruce Wayne, vertolkt door Robert Pattinson (en niet meer Ben Affleck), zal het doen met een omgebouwde musclecar, inclusief waanzinnig grote motor in het midden. Allemaal een pak realistischer dan de ‘Batmobiles’ die we uit de andere films kennen. Dat klopt trouwens ook met het (vermoedelijke) verhaal en insteek van de film, dat meer over het detectivewerk van onze vleermuisman zal gaan. Zo zou de film vooral inzoomen op “Year Two” van de Bruce Wayne a.k.a. de Caped Crusader en zou hiermee vooral een verhaal laten zien hoe Batman weet te relativeren dat hij de World’s Greatest Detective in Gotham City is.

Het is ondertussen ook al bekend dat Batman met zijn Batmobile slechteriken als Zoë Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), John Turturro (Carmine Falcone) en Colin Farrell (Oswald Cobblepot/Penguin) op zijn pad tegenkomt. Nog geen Joker dus…

Releasedatum van de film? 25 juni 2021. Dan kunnen we hem in alle geuren en kleuren bewonderen.

Credits: Matt Reeves

You May Also Like

Autosalon van Tokyo brengt ons massa's nieuwe concepts

Voor zij die nog niet kunnen wachten op het komende autosalon in Brussel, kunnen ...

Een vingerafdruk op jouw Porsche? Hét kan!

Unieker kan niet… Een vingerafdruk of voor de mannen die graag eens gaan quizzen, dermatoglief, ...

Maak kennis met de Porsche 911 Turbo S Exclusive

Hoewel ik zelf niet verder kom dan een Volvo en Jens tegenwoordig grote sier ...

Hosting door Fraai