Aston Martin V12 Speedster krijgt een vintage look

Een welgemeende F*** You aan alle Greta’s ter wereld…

V12, klinkt niet alleen als muziek in de oren, het is het ook gewoon! In deze Aston Martin waan je jezelf dan ook Max Verstappen. Gooi daar dan ook nog eens fantastische vintage looks, geïnspireerd op de DB3S uit 1953, bij en je hebt de nieuwe Aston Martin V12 Speedster.

Dit pareltje heeft een krachtbron van 700 pk dat je moeiteloos over de 300km/u op de Autobahn laat razen. Diezelfde krachtbron, overigens vooraan gemonteerd, heeft twee turbo’s en laat het geheel in 3,5 seconden naar 100 spurten.

Niet meegeleverd…een voorruit en dak, kwestie van het racegevoel in de mens naar boven te brengen. Wij, maar niet iedereen, zijn wel fan van de gescheiden plaatsen voor de inzittenden, iets wat we ook al tegenkwamen bij de Ferrari Monza SP2. Kostprijs van dit gelimiteerd modelletje, waarvan slechts 88 stuks zullen worden geproduceerd… 745.000 euro…exclusief btw en andere ‘taxes’ natuurlijk.

 

You May Also Like

Back to work in een spitsvondige outfit na 10 dagen Ibiza doe je zo!

Zij die me een beetje volgen op sociale media als Instagram (hou u niet in ...

4 brillenmerken om mee gezien te worden

Zijn je ogen net als die van mij naar de kl¨¨? Niet getreurd, met ...

Deze auto op afstandbediening flitst tegen 110km/u

Rijbewijs kwijt… Haal het klein kind in je boven en knallen maar. Traxxas, een ...

Hosting door Fraai