Aston Martin V12 Speedster krijgt een vintage look

Een welgemeende F*** You aan alle Greta’s ter wereld…

V12, klinkt niet alleen als muziek in de oren, het is het ook gewoon! In deze Aston Martin waan je jezelf dan ook Max Verstappen. Gooi daar dan ook nog eens fantastische vintage looks, geïnspireerd op de DB3S uit 1953, bij en je hebt de nieuwe Aston Martin V12 Speedster.

Dit pareltje heeft een krachtbron van 700 pk dat je moeiteloos over de 300km/u op de Autobahn laat razen. Diezelfde krachtbron, overigens vooraan gemonteerd, heeft twee turbo’s en laat het geheel in 3,5 seconden naar 100 spurten.

Niet meegeleverd…een voorruit en dak, kwestie van het racegevoel in de mens naar boven te brengen. Wij, maar niet iedereen, zijn wel fan van de gescheiden plaatsen voor de inzittenden, iets wat we ook al tegenkwamen bij de Ferrari Monza SP2. Kostprijs van dit gelimiteerd modelletje, waarvan slechts 88 stuks zullen worden geproduceerd… 745.000 euro…exclusief btw en andere ‘taxes’ natuurlijk.

 

You May Also Like

Mister C., een welbespraakte lefgozer die deelneemt aan de Red Bull Trans Siberian Extreme

We hebben al veel interviews gedaan met ambitieuze lefgozers maar na vandaag hebben we ...

Bugatti is jarig en viert dit zo!

Zo blazen we 110 kaarsjes op een taart uit… Ongetwijfeld met een uitlaat die de ...

Hosting door Fraai