Amy Sonck single? Twee rijen aub!

Aanschuiven! 

Amy Sonck, de ravissante dochter van ex-Rode Duivel Wesley, is Insta-hot! Op een paar maanden tijd groeide ze van 600 tot meer dan 65.000 volgers op Instagram en dat legt haar geen windeieren. Zelf gaf ze al aan dat ze hierdoor een paar betaalde opdrachten heeft binnengehaald. Helaas heeft dit ook een keerzijde.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

“Ik heb er een paar samenwerkingen met kledingmerken aan overgehouden waarmee ik een centje bijverdien, het nadeel is dat ik de stempel van dikke nek heb gekregen. Mensen kijken niet meer naar je karakter, dat is lastig. Ze gaan er niet meer van uit dat er op dat lichaam ook een hoofd staat”, liet de knappe jongedame onlangs nog optekenen in een weekblad.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

Dat die roem nu misschien ook haar relatie kostte zijn speculaties maar op de laatste foto op Instagram is ze wel vrij duidelijk. “Your loss babe” staat er onder de foto te lezen waaronder ook de fotograaf nog antwoordde met “Yep, yep, yep, he messed up big”.

Goed nieuws dus voor alle vrijgezellen mannen in Vlaanderen. Wedden dat de voetbaltempels zouden volstromen voor deze knappe godin? En Pa Wesley? Die kijkt vanop de reservebank met enige fierheid toe!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Amy Sonck (@amysonck) op

You May Also Like

Finaliste Miss Ocean Couture: Fatimah Keshinro

Zaterdag 15 juli is het zover. Dan weten we wie op Bao Beach in ...

44-jarige Heidi Klum laat zien dat ze nog lang niet versleten is

Heidi Klum op de cover van je blad zetten? Dat is gelijk aan het ...

Wij hebben geen probleem dat Rusland dit bommetje dropt

Alles voor de wereldvrede… Mocht het Russische leger zo’n bommetjes droppen, de wereld zou ...

Hosting door Fraai