“All the spirit, none of the alcohol”

Je hebt zin in een alcoholvrije avond…

maar wil ook deel uitmaken van de groep en het feestje. Dit vervelende dilemma kent anno 2020 nog steeds geen makkelijke oplossing, althans in België. Onder andere het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten bieden, met hun assortiment aan non en low-alcoholische dranken, al jaren een heerlijk alternatief voor alcohol. Die keuze moeten we ook in België hebben. Daarom importeert het gloednieuwe LN Drinkssinds kort alcoholvrije drankjes uit de UK en Canada die net als the real deal smaken!

LN Drinks is het initiatief van de Belgische ondernemers Ann-Sophie Verstraete en Lou Claessens. De twee leerden elkaar kennen in de pop-up van Lou. Daar dronk Ann-Sophie een van de beste non-alcoholische cocktails die ze ooit geproefd had, gemaakt door Lou. Dit heerlijke drankje zou haar al die tijd bijblijven totdat ze Seedlip – een gedistilleerde non-alcoholische gin – naar België bracht en hiervoor een brand ambassador zocht. Ann-Sophie contacteerde Lou opnieuw waarna een mooie samenwerking tot stand kwam. Na enige tijd begonnen non en low-alcoholische dranken hen steeds meer te boeien en wilden ze het assortiment verder uitbreiden. Zo gezegd, zo gedaan!

LN Drinks ontstond uiteindelijk eind 2019 met de lancering van vier merken: Stryyk, Everleaf, Real Kombucha en Minus 8.

Een ideetje voor een verderzetting van Tournée Minérale?

You May Also Like

Gin met een mijnverleden: Black Mountains Gin

Belgische gins, we zien het bij Whatmatters als onze missie, ze jullie stuk voor ...

Mister C. gaat voor het bier…euh gebrouwen aperitief van Julie

BIER! Het woord dat op mannen evenveel effect heeft als een schoon koppel bumpers ...

Noteer het Culinaria Festival alvast in je agenda!

Festivals we zijn er gek van, maar het hoeft wat ons betreft niet altijd ...

Hosting door Fraai