Word jij de eeuwige speel-Valentijn van Nanoe?

Ze zoekt hulp voor haar natuurfilms…

Wie de afgelopen weken de kranten en digitale media een beetje volgde, hoort zeker een belletje rinkelen als de naam Nanoe Vaesen valt. Dit blond, grijs, wit (zoek het zelf maar uit) duivelinnetje scoort binnenkort de hoofdrol in een nieuwe door Dennis Black Magic geregisseerde natuurfilm. Meer nog, aangezien haar appetijt in de horizontale Tango niet te stillen is, zoekt ze nu ook voor haar eigen OnlyFans-account een viriele kerel om met haar samen te werken.

Wat je daarvoor moet hebben? Minstens de leeftijd van 18 jaar, een uithouding van een echte stallion en twee foto’s! Of ‘Size Matters’? Geen idee maar een pink of een bovenarm zijn ongetwijfeld de onder- en bovengrens.

Succes…

Cover: Facebook

You May Also Like

Vlaamse Pareltjes XXXIV: Silke Steenput

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Casting Call Miss Ocean Couture by Whatmatters: Veerle Peeters

12 kandidates zullen strijden om het felbegeerde kroontje van Miss Ocean Couture by Whatmatters. ...

Vergeet Kate Moss, hier is het zusje!

Wat als je grote zus jarenlang ’s werelds bekendste fotomodel was en je zelf ...

Hosting door Fraai