Wie wint de Super Bowl 2020?

Sowieso een feestje…

Vannacht wordt de Super Bowl 2020 gespeeld. Het is de 54e editie van dit evenement dat gelijk de finale als de apotheose is van het NFL American Football-seizoen. Tijdens deze wedstrijd spelen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) tegen elkaar. Dit jaar zijn dat respectievelijk de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers.

Ook kijken we uit naar de wereldberoemde ‘Halftime Show’. Niemand minder dan Jennifer Lopez en Shakira zullen hun beste dansbeentjes (en engelenstem?) voorzetten. En nog niet genoeg sterren gezien? Voorafgaand aan de wedstrijd zingt zowaar Demi Lovato het Amerikaanse volkslied.

De Super Bowl 2020 wordt wereldwijd door veel zenders live op tv uitgezonden. Ook is de Super Bowl 2020 online via een livestream te volgen. Bij ons kan dit ook via ‘de kabel’ maar dan stem je best af op BBC of Eleven Sports 2.

Wij zijn er klaar voor!

Foto’s: Instagram NFL

You May Also Like

De ultieme showdown tussen alfamannetjes

Voor sommigen een bekende term, voor anderen wat minder. De ultieme confrontatie tussen vechters. ...

Bruutste kooivechter ooit, Conor McGregor, gooit handdoek in de ring

Figuurlijk dan… De 30-jarige rekel met bijnaam ‘The Notorious’ die naast een carrière in de ...

Nike laat je lopen op bubbels

Neen, niet op champagne… Bij het woord ‘Joyride’ denken we spontaan aan het onrechtmatig ...

Hosting door Fraai