Wie wint de Super Bowl 2020?

Sowieso een feestje…

Vannacht wordt de Super Bowl 2020 gespeeld. Het is de 54e editie van dit evenement dat gelijk de finale als de apotheose is van het NFL American Football-seizoen. Tijdens deze wedstrijd spelen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) tegen elkaar. Dit jaar zijn dat respectievelijk de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers.

Ook kijken we uit naar de wereldberoemde ‘Halftime Show’. Niemand minder dan Jennifer Lopez en Shakira zullen hun beste dansbeentjes (en engelenstem?) voorzetten. En nog niet genoeg sterren gezien? Voorafgaand aan de wedstrijd zingt zowaar Demi Lovato het Amerikaanse volkslied.

De Super Bowl 2020 wordt wereldwijd door veel zenders live op tv uitgezonden. Ook is de Super Bowl 2020 online via een livestream te volgen. Bij ons kan dit ook via ‘de kabel’ maar dan stem je best af op BBC of Eleven Sports 2.

Wij zijn er klaar voor!

Foto’s: Instagram NFL

You May Also Like

Puma brengt meest geavanceerde sneaker uit jaren ’80 terug uit!

Een tracker van ver voor zijn tijd… Een schoen die je op de voet ...

Nike streeft verder naar de ultieme pasvorm

Na een poging of 3 zullen we heus wel eens een bal in de ...

Whatmatters on Tour: Monaco Yacht Show 2018

Alle hens aan dek! Monaco…elk jaar passeren we er minstens een keer of twee. ...

Hosting door Fraai