Vice-wereldkampioen Fitness Model Henny Seroeyen gaat boksen!

‘Oep zijn bakkes, oep zijn bakkes’

De laatste keer we dit massaal door onze kelen lieten gallen, zaten we in een volle Lotto Arena de sympathieke Sugar Jackson aan te moedigen. Helaas bleek hij, net als zijn naam, van suiker want na exact 92 seconden lag de arme rekel tegen het canvas. “Ik weet echt niet wat er gebeurd is. Boem. Pats. En ik lag daar”, aldus een verbouwereerde Sugar. Voor ons een duur avondje als we de kaartjes tegenover het aantal seconden we effectief in de Lotto Arena waren zetten. Wij zouden nooit nog een boksmatch gaan zien…tot nu want niemand minder dan onze maat, model en acteur, Henny Seroeyen stapt in de ring! Wij zochten hem tijdens zijn trainingen op!

Hey Henny! Alles goed? Waar ben je nu zoal mee bezig?
Ik ben volop aan sporten voor een nieuw project, wat me eigenlijk volledig ligt.

We vallen ineens met de deur in huis…je gaat meedoen aan Boxing Influencer, vertel hier eens wat meer over? 

Ja, BoxingInfluencers is heel populair in Nederland en is een lange tijd enkel met Nederlandse influencers en gezichten geweest maar nu hebben ze het ook opengesteld voor Belgen. Dus ja, ik ben er direct opgesprongen.

En wie mag jouw harde rechtse en onvoorspelbare linkse verwachten?

Sidney van Temptation Island!

Ah, de man die gewend is met barkrukken te gooien! Wat verwacht je van hem? 

Ik onderschat mijn tegenstanders nooit! Of ze nu groot of klein zijn, gespierd of niet,…ik heb geleerd dat ieder vanuit zijn eigen instinct vecht en daar kan je soms verrassend van terugkomen als je op voorhand al uw gedacht hebt gevormd. Ik ben dus zeker op mijn hoede.

Hoe ga je je voorbereiden? Hoe ziet jouw (sport)week eruit?

Ik heb gekozen voor een meer technische training. Ik heb zelf wat ervaring met gevechtsport maar boksen is een hele andere stijl met heel veel andere technieken dan diegene ik gewoon ben. Back to school for me! Mijn sportweek is niet veel anders dan anders buiten dat ik de fitnesstrainingen nu omzet naar Prio-trainingen om de juiste bokstechnieken aan te leren.

En ook andere voedingschema’s? Welke?

Ik heb weer een aangepast schema gekregen van Tibor Koppers, dezelfde man die mij begeleid heeft voor het wereldkampioenschap. Deze keer mag ik wel wat anders eten omdat ik een aantal kilo’s moet bijkomen.

Dju, had dat op voorhand maar gezegd. We hadden dit interview dan ook kunnen doen bij Burger King! Soit, eentje voor het zelfvertrouwen, waarom ga jij winnen?
Nogmaals, ik onderschat mijn tegenstander nooit maar ik ga jullie verrassen in de ring, daar dient het voor! Spektakel en spanning…net zoals het trouwens ook voor mij is, spannend! 😉

Wat wil je ermee bereiken? 

Er nog meer gevechten uithalen! (lacht) Ik ben verliefd op…

Wie, wie wie?
Joenge, onderbreek mij eens niet!

Ok…voor we een peer op onze muil krijgen…ga door…
Op gevechtsporten en dit al sedert kinds af aan. Dus ja, alles wat ik mee kan nemen pak ik mee…en het is sporten dus zeker leuk, plus, ik leer weer dingen bij met dank ook aan Jurgen Haeck van Club HIBA, de man die ook De Buurtpolitie-gezicht Andy Peelman trainde voor Boxing Stars.

Henny vs Andy, dat zou het nog eens zijn! Dat wordt een Live-uitzending op VTM, gegarandeerd! Even terug naar jouw conditie…we kunnen hier live meemaken dat je je helemaal afpeigert, hoe verwerk je zulke inspanningen?
Met de juiste (voeding)supplementen! Ik heb hier gelukkig ook een heel goede sponsor, Olimp Sport Nutrition, voor. Zij bevoorraden mij van de beste supplementen zodat ik in topvorm blijf!   

Over bijleren gesproken, nog plannen de komende maanden? 

Er zijn mss nog wel andere projecten die komen maar die mag ik niet zeggen. Tijdens Valentijn moet ik gaan werken in Riemst. Daar loopt blijkbaar een moordenaar rond en volgens een goede bron gaat hij die avond iemand vermoorden…en ja, ik zorg dat ik daar ben om die moord op te lossen hé…

De Buurtpolitie maar dan anders…soit, kunnen wij ook naar Riemst komen, of?
Op eigen verantwoordelijkheid! Coördinaten vind je HIER.

Ok! We zullen zien of we nog onder onze Valentijnsdate uit kunnen komen! Merci Henny voor het gesprek, veel succes tegen Sidney, #TeamHenny is geboren! Voor zij die meer willen weten over deze kamp, of er ook gewoon willen bij zijn, kunnen HIER terecht voor meer info!

PS: een leuk weetje, met de DISCOUNT code ‘TEAMHENNY’ heb je korting op tickets!

Fotos: Instagram Henny Seroeyen

You May Also Like

Whatmatters Teambuilding: SAW Escape Room Las Vegas

Stel, je wordt wakker in een verlaten pand, vastgeketend aan de muur, met een ...

De genomineerden voor de Concept Restaurant Awards 2016

Bij Whatmatters zijn we grote fan van horecazaken, dat kunnen we niet onder stoelen ...

Knapperd Justine Szpringer heeft onze gebeden aanhoord (Interview)

Een goede week geleden lieten we Justine Szpringer nog eens op jullie los. Ze postte ...

Hosting door Fraai