SPOILER ROOM, het kleine (Retro-)broertje van Kamping Kitsch krijgt eigen clubshow!

Stampen tot je leven ervan afhangt!

Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van het land krijgt er een nieuw broertje bij “SPOILER ROOM”. Het tweede grootste podium van Kamping Kitsch Club krijgt zijn eigen clubshow. Eerste afspraak is alvast op paaszondag in Kokorico Zomergem.

Kamping Kitsch Club, viert deze zomer zijn tiende verjaardag op de lange munte in Kortrijk. Voor de liefhebbers van beukende retro beats is er goed nieuws! Kamping Kitsch Club zal hun tweede grootste podium, dat volledig in teken staat van de betere retro, trance en dance, uitrollen tot een nieuw “on tour” partyconcept.

Voor de eerste editie van “Spoiler Room” trekt Kamping Kitsch Club naar de legendarische Kokorico discotheek in Zomergem. “Toen we een bezoekje brachten aan deze iconische plek, wisten we onmiddellijk dat dit de perfecte locatie was voor een al even legendarische retro party in ware Kamping Kitsch Club stijl” zegt Mc Drummer. Het idee is om met dit concept een roadshow te doen in een aantal belgische clubs, die ooit het walhalla waren van de Belgische retro en trance.

 

Op paaszondag hebben we alvast een klinkende affiche samengesteld met onder andere DJ Ghost, Youri Parker, Phi Phi, Marko de La Rocca, DJ Bolle, Sven Lanvin, Neon en Dj Vince.

Dresscode voor de avond is 90ies clubbing ! Of hoe men in de jaren 90 het feest maakte. Denk aan trainingspakken, fluo, bomberjackets, zonnebrillen, air max, haren in de gel, en gaan! Van de dames verwachten we dat ze in hun sexy 90ies alter ego duiken, netkousen, blote buik, jeans, leder of latex zijn hierbij zeker en vast geen taboe. Johnny & Marina op hun paasbest: The Ultimate Seduction.

Tickets voor “Spoiler Room – The Ultimate Seduction” zijn te verkrijgen vanaf dinsdag 18 februari om 18u. Meer info kunt u terugvinden op spoilerroom.be.

You May Also Like

Kamping Kitsch Club XXXL: De Grootste en Ongecensureerde Fotoreportage: Part I (NSFW)

Dames en Heren…Jullie waren met z’n 15.000 alweer GEWELDIG! See You Next Year! Credits: ...

Miss Ocean Couture by Whatmatters op BÂO Beach! Dé foto's!

Afgelopen zaterdag werd de eerste Miss Ocean Couture by Whatmatters verkozen. Laura Granja Oliveira ...

Koffie uit een unieke Piaggio: BAR-BARISTA

Een heerlijk kopje koffie smaakt op enkel moment. Het is dan ook niet onlogisch ...

Hosting door Fraai