Lily bewijst dat 30 het nieuwe 20 is…

Zwaartekracht, wat is dat?

Kleine meisjes worden groot, zo ook de wulpse en goed voorzien van oren en poten Russische Lily Ermak. Zij is onlangs 30 jaar geworden. Of dit invloed zal hebben op de zwaartekracht, haar jeugdig en naakt enthousiasme zal nog blijken maar wij durven al onze zuurverdiende centjes inzetten dat ze nog wel eventjes zal doorgaan met de puriteinse heren achter Instagram te blijven plagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Лилия Ермак (@lilyermak) op

Plagen is liefde vragen? Dat kan zij als de beste! Ze laat dan ook met haar sexy foto’s niemand onberoerd. Zo ook ene Cristiano Ronaldo, hij hengelde ooit als een belachelijk slechte slijkvisser achter Lily’s aandacht… tevergeefs.

Soit, wij kunnen deze heerlijke en welgevormde jonge deerne van 18 jaar met twaalf jaar ervaring wel smaken. Wedden dat ze nog jaren de potloodtest (met dank aan haar plastisch chirurg) met verve zal doorstaan?

You May Also Like

Pas je Nike React Element 55 aan je smaak aan

Dat de Nike React Element in korte tijd is uitgegroeid tot een populaire sneaker, ...

Whatmatters? Isabelle & Olivia Mathers!

De zomer is in aantocht! Voor jullie beginnen denken dat wij op de redactie ...

Topfavoriete Gouden Pump nu al bekend: Sevgi Kankotan!

Alles kunnen we van elkaar verdragen op onze redactie. Twee handen op dezelfde buik, ...

Hosting door Fraai