Lily bewijst dat 30 het nieuwe 20 is…

Zwaartekracht, wat is dat?

Kleine meisjes worden groot, zo ook de wulpse en goed voorzien van oren en poten Russische Lily Ermak. Zij is onlangs 30 jaar geworden. Of dit invloed zal hebben op de zwaartekracht, haar jeugdig en naakt enthousiasme zal nog blijken maar wij durven al onze zuurverdiende centjes inzetten dat ze nog wel eventjes zal doorgaan met de puriteinse heren achter Instagram te blijven plagen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Лилия Ермак (@lilyermak) op

Plagen is liefde vragen? Dat kan zij als de beste! Ze laat dan ook met haar sexy foto’s niemand onberoerd. Zo ook ene Cristiano Ronaldo, hij hengelde ooit als een belachelijk slechte slijkvisser achter Lily’s aandacht… tevergeefs.

Soit, wij kunnen deze heerlijke en welgevormde jonge deerne van 18 jaar met twaalf jaar ervaring wel smaken. Wedden dat ze nog jaren de potloodtest (met dank aan haar plastisch chirurg) met verve zal doorstaan?

You May Also Like

Whatmatters op citytrip: Rotterdam

Rotterdam, voor zij die er even tussenuit willen Een prachtige stad, herrezen uit de ...

Met deze blowjobstandjes komt ook zij aan haar trekken

Heren, wees deze dagen niet al te egoïstisch! Uiteraard kan jij ongelooflijk hard genieten ...

Wordt Julia Müller de ultieme verleidster in Temptation Island VIPS?

Als we alle spoilers mogen geloven wel… Julia Müller is één van de dertien ...

Hosting door Fraai