Komt Alfa Romeo met een nog straffere Giulia Quadrifoglio?

Op naar Balocco…

We moeten ons oor nog eens bij de heren van FCA te luisteren leggen want als we de geruchten van MoparInsider mogen geloven staat er deze zomer een nieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio te blinken om de kasseien uit de grond te trekken en dit om dit jaar het 110e verjaardag van het iconische merk te vieren.

De ‘oude’ en dus huidige Giulia Quadrifoglio en zijn grotere broer, de Stelvio, mochten we al eens aan de tand voelen tijdens een door FCA geregelde perstrip richting Milaan. Daar konden we dan ook ontdekken tot wat de 2.9 liter V6 Biturbo van 510pk waard was op circuit. We zijn dan ook benieuwd wat de mogelijke nieuwe, die de naam GTA (Gran Turismo Alleggerita) zou mogen dragen uit de rubberen sloffen gaat halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CocheSpias (@cochespias) op

Er circuleren geruchten dat het nog steeds om diezelfde V6 zal gaan maar wel eentje die maar liefst 620 paardjes op het asfalt zal overbrengen. We zijn benieuwd of we ons persoonlijk record van 267 km/u met een Alfa hiermee kunnen breken…

 

You May Also Like

Met deze Lamborghini ben jij het mannetje op het water

Een V12 die scheurt over het water Nog wat Corona-spaarcentjes over nu je mogelijk ...

Donkervoort komt met gruwelijke verjaardagseditie

Gruwelijk snel… Donkervoort, dat we kennen van onze voormalig wielerheld en (ex-)ambassadeur Tom Boonen ...

Ferrari onthult dakloze 812 Superfast

En ‘Superfast’ is hij wel… Maar eigenlijk heet deze auto niet 812 Superfast maar ...

Hosting door Fraai