Komt Alfa Romeo met een nog straffere Giulia Quadrifoglio?

Op naar Balocco…

We moeten ons oor nog eens bij de heren van FCA te luisteren leggen want als we de geruchten van MoparInsider mogen geloven staat er deze zomer een nieuwe Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio te blinken om de kasseien uit de grond te trekken en dit om dit jaar het 110e verjaardag van het iconische merk te vieren.

De ‘oude’ en dus huidige Giulia Quadrifoglio en zijn grotere broer, de Stelvio, mochten we al eens aan de tand voelen tijdens een door FCA geregelde perstrip richting Milaan. Daar konden we dan ook ontdekken tot wat de 2.9 liter V6 Biturbo van 510pk waard was op circuit. We zijn dan ook benieuwd wat de mogelijke nieuwe, die de naam GTA (Gran Turismo Alleggerita) zou mogen dragen uit de rubberen sloffen gaat halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door CocheSpias (@cochespias) op

Er circuleren geruchten dat het nog steeds om diezelfde V6 zal gaan maar wel eentje die maar liefst 620 paardjes op het asfalt zal overbrengen. We zijn benieuwd of we ons persoonlijk record van 267 km/u met een Alfa hiermee kunnen breken…

 

You May Also Like

Met deze LF-30 legt Lexus hun ‘toekomstkaarten’ op tafel

Zo rijden we anno 2030… Elektrisch en als je wilt ook autonoom…zo heeft Lexus ...

Eindelijk…ook Aston Martin heeft hypercar met meer dan 1000PK

Dat werd tijd! Tegenwoordig mag je je geen prestigieus sportwagenmerk noemen als je geen ...

Ayrton Senna’s gouden Rolex kan zo de jouwe zijn

Uniek in al zijn aspecten Hoeven we Ayrton Senna nog voor te stellen? Wij ...

Hosting door Fraai