Jennifer Lopez en Shakira schudden met hun vormen Super Bowl wakker (video)

Schudden met dat kontje, Snollebollekes

Afgelopen nacht werd in Miami de Super Bowl 2020, de finale en apotheose van het NFL American Football-seizoen, gespeeld. Het was de 54e editie van dit wereldwijd bekeken evenement. Tijdens deze wedstrijd namen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) het tegen elkaar op. Dit jaar waren dat respectievelijk de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers.

Het waren de City Chiefs die in een spannende wedstrijd met een bloedstollend slot het laken naar zich toetrokken onder het toeziend oog van miljoenen kijkers waaronder ook de vedetten die de beroemde en ’s werelds duurst gesponsorde ‘Halftime Show’ mochten vorm geven. Niemand minder dan Jennifer Lopez en Shakira zetten hun beste dansbeentjes (en engelenstemmen?) voor.

Dat in het broeierige Miami, sowieso al vol Latino’s, voor deze twee kontschuddende dames is gekozen is niet toevallig.

Cover: Instagram J.Lo

 

You May Also Like

Doutzen Diaries: een inkijkje in het dagelijkse leven van Doutzen Kroes

Onze ultieme celebrity crush!  Ok, hoewel we DJ Sunnery James ooit mochten ontmoeten en ...

#CheekyExploits, een nieuwe trend die wij kunnen appreciëren

Of we billen- of borstenmannen zijn? Tgoh, hangt van dag tot dag af. Maar ...

Anastasia Zheleznyakova, een Brugse bom uit het Oostblok

Oost-Europese dames…wij zijn al langer fan! Al jaren dromen we van een vrijgezellenfeest in ...

Hosting door Fraai