Jennifer Lopez en Shakira schudden met hun vormen Super Bowl wakker (video)

Schudden met dat kontje, Snollebollekes

Afgelopen nacht werd in Miami de Super Bowl 2020, de finale en apotheose van het NFL American Football-seizoen, gespeeld. Het was de 54e editie van dit wereldwijd bekeken evenement. Tijdens deze wedstrijd namen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference (NFC) het tegen elkaar op. Dit jaar waren dat respectievelijk de Kansas City Chiefs en de San Francisco 49ers.

Het waren de City Chiefs die in een spannende wedstrijd met een bloedstollend slot het laken naar zich toetrokken onder het toeziend oog van miljoenen kijkers waaronder ook de vedetten die de beroemde en ’s werelds duurst gesponsorde ‘Halftime Show’ mochten vorm geven. Niemand minder dan Jennifer Lopez en Shakira zetten hun beste dansbeentjes (en engelenstemmen?) voor.

Dat in het broeierige Miami, sowieso al vol Latino’s, voor deze twee kontschuddende dames is gekozen is niet toevallig.

Cover: Instagram J.Lo

 

You May Also Like

Naar knappe blondine Viktoria Fischer willen wij wel hengelen

Het hoeft niet altijd een volière vol vogels te zijn… Met al dat knap ...

Marisa Papen klaagt niet…(NSFW)

Ze viert 70 jaar onafhankelijkheid met The Wall of Shame… Marisa Papen ging op ...

Olivia Culpo dumpte ex wegens te weinig seks!

Voor een bikinibabe meer of minder draaien we bij Whatmatters natuurlijk onze hand niet ...

Hosting door Fraai